20 apr. 2023 | 15:12

Cântăreața din România care rămâne fără voce. Ce boală cruntă are, cariera ei va fi grav afectată

Monden
Cântăreața din România care rămâne fără voce. Ce boală cruntă are, cariera ei va fi grav afectată
Cantareata din Romania care ramane fara voce. Ce boala crunta are, cariera ei va fi grav afectata

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România se confruntă cu mari probleme de sănătate. Ar putea rămâne fără voce. Suferă de o boală cruntă și se teme că acest lucru îi va afecta cariera. Despre cine este vorba.

Solista de muzică populară care are probleme de sănătate

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Frumoasa brunetă trece prin momente dificile, în prezent, de când a aflat că suferă de probleme serioase de sănătate.

Inițial, Claudia Ghițulescu a crezut că se confruntă cu o banală răceală, însă a acuzat, ulterior, stări de rău și dureri de cap, care au determinat-o să-și facă un consult la medic.

Cântăreața a fost diagnosticată cu o sinuzită cronică, atunci când a fost la medicul ORL-ist. Acum, artista se teme de faptul că ar putea rămâne fără voce, ceea ce i-ar putea afecta cariera.

„Nu-mi mai dădea pace răceala. Așa am crezut că e doar o răceală și că va trece. Am fost, însă, la doctor și mi-a zis că am sinuzită cronică. Mă durea și capul foarte tare. Vorbeam fonfăit, pe nas. Am luat tratament ca să nu ajung la operație”, a povestit solista, pentru click.ro.

Citește și Celebra cântăreaţă de muzică populară care s-a retras la mănăstire. „Nu îmi mai trebuie nimic”

„Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu!”

Claudia Ghițulescu a trecut prin multe greutăți, de-a lungul vieții, însă niciodată nu și-a pierdut credința sau speranța.

Acum două luni, faimoasa interpretă de muzică populară a recunoscut că este o persoană credincioasă, care merge des la biserică.

Uneori, artista simte nevoia de a se retrage timp de câteva zile la mânăstire, pentru a se dedica rugăciunilor și comuniunii cu divinitatea.

„Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț.

Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa… Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune.

Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu să stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire.

Faptul că te rogi, nu îți mai trebuie nimic, nu îți mai trebuie să te duci să vezi lucruri care sunt pe moment frumoase, dar nu îți rămân în suflet cum îți rămâne o rugăciune”, a mai adăugat ea.”, a declarat artista, conform celor de la Antena Stars.

Citește și Ce a pățit Sofia Vicoveanca la o călătorie cu trenul: „S-a dus cu mâinile la urechile mele și am întrebat-o dacă este sănătoasă”

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Se schimbă modul în care românii fac cumpărături. Nimic nu va mai fi la fel, totul se ușurează
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro