19 apr. 2023 | 11:33

Ce religie are Antonia, de fapt. E surprinzător, de ce trebuie să ţină cont zilnic

Monden
Ce religie are Antonia, de fapt. E surprinzător, de ce trebuie să ţină cont zilnic
Ce religie are Antonia, de fapt. Puțini fani cunosc acest detaliu. Cum a reacționat liderul spiritual în privința lui Alex Velea.

Puțini români cunosc detalii private despre celebra cântăreață, în ciuda succesului de care se bucură pe plan profesional. Tu știi ce religie are Antonia, de fapt? A fost sancționată aspru și chiar acuzată public în momentul în care s-a căsătorit cu Alex Velea. Trebuie să respecte reguli foarte stricte.

Ce religie are Antonia, de fapt

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Fanii săi o iubesc nespus – nu doar datorită talentului său muzical, ci și datorită personalității și frumuseții sale naturale. Cu toate că artista este deschisă cu urmăritorii săi, are grijă să nu atingă unele subiecte delicate.

Când vine vorba despre viața privată, Antonia și Alex Velea sunt foarte discreți. Doar așa au reușit să își păstreze intimitățile departe de camerele de filmat și să fie fericiți. Foarte puțini români cunosc detalii personale despre cei doi parteneri. Doar persoanele extrem de apropiate știu „secretele” lor.

Religia este un subiect considerat a fi sensibil în ziua de astăzi. Mulți se feresc să discute astfel de chestiuni, în mod special când vine vorba despre o persoană din lumea mondenă. Puțini dintre fanii Antoniei știu ce religie avea, de fapt, cântăreața. A fost aspru sancționată pentru alegerile pe care le-a făcut în viață.

Ce principii respecta Antonia

Biserica Mormonă, cunoscută oficial ca „Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă” sau „Biserica LDS, este o denominație creștină care a apărut la începutul secolului al XIX-lea în Statele Unite. Biserica LDS are sediul în Salt Lake City, Utah, și are milioane de membri în întreaga lume.

„Când am avut cinci ani m-am mutat în Utah”, spunea Antonia, făcând referire la statul în care își are sediul Biserica Mormonă. „Apoi, la 12 ani, m-am mutat în Las Vegas, unde am stat până la 18 ani”.

La vremea respectivă, Antonia făcea parte din Biserica Mormonă. Este posibil să nu mai facă parte din ea, având în vedere că a fost sancționată pentru unele dintre deciziile pe care le-a luat. Unele dintre credințele cheie ale acestei comunități includ: credința în Dumnezeu, Isus Hristos și Duhul Sfânt ca ființe separate și distincte, credința în revelația modernă prin profeți, credința în Cartea lui Mormon ca o scripturi suplimentare alături de Biblie.

Mormonii trebuie să se abțină de la relațiile sexuale în afara căsătoriei și să se căsătorească și să se angajeze în activitate sexuală doar cu un partener de sex opus. Nu au voie să bea alcool, să fumeze tutun sau să consume cafea. 10% din venitul lor trebuie să-l achite ca zeciuială către biserică.

„E mare păcat ce a făcut ea”

Acestea sunt doar câteva dintre principiile Bisericii Mormone, care trebuiau să fie respectate de Antonia. Cert este că artista nu a ținut cont de ele când s-a îndrăgostit de Alex Velea și a decis să se căsătorească cu el. Atunci, biserica a penalizat-o și a acuzat-o în mod public pentru faptele sale.

„E un mare păcat ce a făcut ea. Şi că a pozat goală, şi că s-a măritat cu un bărbat catolic. Dacă s-a căsătorit cu un catolic, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă nu o mai recunoaşte.

Dacă voia să rămână mormonă, trebuia să-şi aducă soţul să se boteze, să primească cele şase învăţături, discuţii, cum se spun la noi, şi, după un an, se puteau căsători. Noi nu recunoaştem familiile mixte. Şi copilul e botezat tot la catolici”, declara la vremea respectivă preotul bisericii pe care o frecventa Antonia.

Mormonii sunt încurajați să se îmbrace modest și să evite să își expună corpul. Trebuie să participe la slujbe la templu, care includ rânduieli speciale, cum ar fi botezul pentru morți, ceremoniile de căsătorie și alte ritualuri sacre. Nu au voie să mintă, să fure sau să înșele.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro