18 apr. 2023 | 19:00

Îl mai ţii minte pe Bud din „Familia Bundy”? David Faustino, de nerecunoscut la 49 de ani. Foto

Monden
Îl mai ţii minte pe Bud din „Familia Bundy”? David Faustino, de nerecunoscut la 49 de ani. Foto
Il mai tii minte pe Bud din Familia Bundy David Faustino, de nerecunoscut la 49 de ani. Foto

În anii 80, Familia Bundy devenea unul dintre cele mai populare și îndrăgite seriale din toată lumea. Milioane de telespectatori urmăreau, zilnic, ce se întâmplă în viața lui Al, Peggy, Bud și Kelly Bundy. Cum arată actorul care l-a jucat pe mezinul familiei în 2023.

Cum arată Bud din Familia Bundy la 49 de ani

Actorul David Faustino din Familia Bundy este de nerecunoscut în prezent. Timidul Bud Bundy, care visa la femei frumoase, bani și mașini, s-a transformat într-un bărbat responsabil, matur și de succes, la vârsta de 49 de ani.

De asemenea, actorul David Faustino se bucură de o viață amoroasă împlinită, având o relație cu o femeie frumoasă, cu trup de model, la care ar fi visat, cu siguranță, și adolescentul Bud Bundy, la vârsta de 13 ani, când a început să joace în sitcomul care l-a făcut celebru în toată lumea.

Timp de 10 ani de zile, în 11 sezoane, David Faustino l-a interpretat pe Bud, mezinul familiei Bundy, din 1987 până în 1997. După terminarea filmărilor pentru celebrul serial, actorul a continuat să fie activ în lumea showbizului, însă mai mult din culise.

În perioada în care juca încă în serial, David Faustino a devenit un influencer în muzica rap. Alături de câţiva amici, a organizat petreceri la un club de noapte din West Hollywood numit Whisky a Go Go. Cu toate acestea, nu a avut parte de succesul la care s-ar fi așteptat.

 „Încă nu eram suficient de experimentat ca să spun o poveste‟, a mărturisit el actorul pentru publicaţia „L.A. Weekly‟ şi a adăugat: „Când nu a mers prea bine, am pus toată chestia cu rapul pe planul al doilea”.

Citește și Îţi mai aduci aminte de actorul care l-a jucat pe Hercule? Nu îl recunoşti pe Kevin Sorbo, are 63 de ani

A fost arestat pentru că a condus sub influența drogurilor

Pe plan personal, David Faustino s-a căsătorit, în anul 2004, cu Andrea Elmer, actriță și producător, însă cei doi au decis să divorțeze după numai cinci ani de mariaj.

La un an după divorțul de fosta lui soție, actorul care l-a jucat pe Bud Bundy a fost arestat pentru posesie de marijuana și conducerea unei mașini sub influența substanțelor interzise. După acest episod rușinos, actorul a acceptat să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

În prezent, actorul este implicat într-o relație cu modelul Lindsay Bronson, femeia care l-a făcut părinte pe David Faustino acum opt ani de zile, când a adus-o pe lume pe fetița lor, Ava Marie.

Citește și Sigur ţi-o aminteşti pe Sydney Fox din „Vânătoarea de comori”! Tia Carrere face furori cu felul în care arată şi la 56 de ani. Foto

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro