09 apr. 2023 | 15:29

Cât costă o bere și o cafea în localurile Danielei Gyorfi din Centrul Vechi. Cântăreaţa și-a lăsat afacerile pe mâna lui George Tal: ”Nu mă pricep” EXCLUSIV

Monden
Cât costă o bere și o cafea în localurile Danielei Gyorfi din Centrul Vechi. Cântăreaţa și-a lăsat afacerile pe mâna lui George Tal: ”Nu mă pricep” EXCLUSIV
Cat costa o bere si o cafea in localurile Danielei Gyorfi din Centrul Vechi. Cantareata si-a lasat afacerile pe mana lui George Tal Nu ma pricep EXCLUSIV

Daniela Gyorfi va sărbători Paștele în familie. Nu va lipsi de la petrecere nici mama-soacră, care i-a fost mereu un real sprijin, la greu. Solista ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre această perioadă încărcată, din punct de vedere profesional, cu recitaluri în Anglia și în Spania. Am aflat însă de la Daniela și cât costă o cafea, dar și o bere, în localurile familiei, din Centrul Vechi.

Petrece de Paște și cu mama-soacră

Daniela Gyorfi de-abia așteaptă petrecerea de Paște, când se vor reuni toți cei dragi, în jurul mesei cu bunătăți tradiționale:

„Petrecem în familie, și în prima și în a doua zi de Paște, cu soacra mea și cumnata, cu Maria, fiica mea, care se află în vacanță, și cu George. Țin foarte mult la mama lui George, este foarte ok, ne mai ajută, din când în când, ea locuiește la Bacău.

Și, desigur, voi și cânta, că așa e frumos. Am un spectacol la Botoșani, sunt așteptată acolo, duminică, pe 16 aprilie”, ne-a declarat solista, exclusiv pentru Playtech Știri.

De altfel, mama lui George Tal i-a fost alături și în cele mai grele momente, în urmă cu 10 ani, când Daniela și-a pierdut mama.

Daniela Gyorfi a lansat o piesă emoționantă, în memoria mamei. Versurile sunt tulburătoare

Daniela Gyorfi și-a adorat mama, pe Anica Diță, care s-a stins din viață în urmă cu zece ani. În memoria femeii, pe care a adorat-o, Daniela a lansat recent o piesă de suflet, cu versuri răvășitoare:

„Mamă, eu nu mai pot ierta/, M-am săturat, mamă, de toată lumea rea/, Mamă, lasă-mă să mor/, Dă piesa mai tare, că vreau să mor de dor”.

Anica Diță s-a stins din viață în 2013, la vârsta de 62 de ani, după ani grei de suferință. Femeia paralizase, în urma unui tragic accident casnic:

„Era pe 9-10 august, în anii 80. Țin minte că am venit acasă și că mama făcea curat. Mama spăla prin casă și a zis: „Mă duc pe balcon, ca să spăl geamurile”. Ca în alte dăți, ea spăla și pe dinafară.

A coborât, s-a dus prin curtea blocului, a urcat. Când a spălat geamurile pe dinăuntru a udat balconul, s-a udat scara aia metalică cu ceva care a alunecat.

Ea a pus un picior, a făcut un pas, doi, trei, s-a întins, s-a dezechilibrat și a căzut în picioare. Căzând în picioare s-a dezechilibrat iarăși și a căzut în șezut, pe spate”, povestea Daniela, într-un interviu pentru Kanal D.

Citește și Daniela Gyorfi are mari emoții pentru cluburile ei din Centrul Vechi, în caz de un cutremur major: „Plâng încă de dimineață” EXCLUSIV

Cât costă o bere și o cafea în localurile Danielei Gyorfi din Centrul Vechi

Daniela Gyorfi și George Tal dețin două localuri, în Centrul Vechi. De aprovizionare și de angajați se ocupă însă doar George, el având deja experiența unei alte afaceri de gen:

„O cafea costă 10 lei, iar o bere costă 15 lei. Dar, eu nici nu știu prețurile, acum l-am întrebat pe George. El se ocupă de afacere, eu nu mă pricep deloc, vă zic sincer”, ne-a mai declarat Dana.

În urmă cu două luni, Daniela ne dezvăluia și cât îi costă chiria pentru cele două spații:

„Chiria în Centrul Vechi e una destul de mare, în funcție de locație, poate ajunge și la 10.000 de euro. La noi nu se mănâncă, doar se consumă băuturi. Am investit mult, și nu e vorba doar de bani, ci și de faptul că lucrezi cu oamenii. Nu avem foarte mulți angajați, vreo zece”.

Prețul unui bilet la concertele Danielei Gyorfi, în restaurantele din străinătate. Ce onorariu are

Daniela Gyorfi rămâne în topul celor mai bine plătite soliste din show-biz, din generația ei, având agenda plină de spectacole.

Reporterii Playtech Știri au aflat ce onorariu are artista, pentru un recital, dar și cât costă un bilet, la concertele sale, susținute în localurile din țară și din străinătate.

În localurile din România, un bilet costă cam 350 de lei, în care este inclus și meniul, și între 50 și 80 de euro, în restaurantele din străinătate, inclusiv în cele din Anglia și din Spania.

Iar onorariul Danielei este de 2.000- 2.500 de euro, în funcție de durata și de locul desfășurării recitalului.

Citește și Pasiunile pe care le are fata Danielei Gyorfi în clasa a 5-a: ‘Învață japoneză și coreeană’. La ce materie este olimpică EXCLUSIV

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro