05 apr. 2023 | 09:47

De ce a refuzat Lionel Messi o ofertă „monstruoasă”, de 400 de milioane de euro pe an. Un jurnalist celebru a dezvăluit ce priorități are starul argentinian

Sport
De ce a refuzat Lionel Messi o ofertă „monstruoasă”, de 400 de milioane de euro pe an. Un jurnalist celebru a dezvăluit ce priorități are starul argentinian

Lionel Messi este decis să plece în vară de la PSG, când îi expiră contractul, dar încă nu știe destinația. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano susține că starul argentinian nu va ajunge să se dueleze cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită pentru că a refuzat oferta de 400 de milioane de euro pe an de la Al Hilal. Campionul mondial își dorește foarte tare să rămână în Europa.

Lionel Messi a refuzat 400 de milioane de euro de la Al Hilal

Lionel Messi nu va ajunge să-l înfrunte pe Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Starul argentinian nu vrea să mai rămână la PSG, dar nu va ajunge nici la Al Hilal. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano are informații că atacantul argentinian a refuzat o propunere de vis: 400 de milioane de euro pe an. Contractul lui Cristiano Ronaldo este de „doar” 200 de milioane de euro pe an.

„Propunerea lui Al-Hilal e șocantă, e istorică, e un salariu nebun pentru Leo Messi, dar e important să știm ce se întâmplă și pe celelalte planuri. Știți povestea cu PSG, care i-a făcut o propunere lui Leo Messi, dar situația s-a schimbat după eliminarea din Champions League. PSG i-a făcut o propunere lui Messi, dar Messi nu a acceptat, pentru că vrea garanții din punct de vedere sportiv”, a susținut Fabrizio Romano, într-o postare pe YouTube.

Lionel Messi nu duce lipsă de oferte chiar dacă a refuzat Al Hilal. David Beckham îl așteaptă cu brațele deschide la Inter Miami, echipa lui de MLS, dar atacantul își dorește foarte tare să rămână în Europa.

„Eu știu că prioritatea lui Lionel Messi este să continue să joace în Europa. Mereu v-am spus asta și continui să o spun: prioritatea lui Leo Messi este fotbalul european. Leo simte că poate fi în continuare competitiv în Europa.

Din ce știu, el simte că mai poate și vrea să mai joace în Europa cel puțin până la Copa America 2024, adică încă un an și jumătate. Ideea lui Leo Messi este să rămână în Europa”, a mai afirmat jurnalistul.

Lionel Messi, tentat să se întoarcă la FC Barcelona

În presa din Spania se vorbește tot mai des despre o posibilă întoarcere la FC Barcelona. Catalanii nu stau grozav din punct de vedere financiar și nu oferă un salariu foarte mare, dar conducătorii clubului i-au propus procente importante din sumele pe care le vor încasa de la sponsori și din vânzarea de bilete.

„Cu Barcelona este ceva concret, iar fotbalul european este prioritatea lui Messi. Xavi sună, sună, sună și insistă, Messi știe asta și așteaptă o propunere oficială din partea Barcelonei”, spune Fabrizio Romano, pe contul său de Youtube.

Lionel Messi pare tentat de o nouă aventură la Barcelona, un oraș pe care Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai lor îl consideră „acasă”. Cu PSG nu mai este cale de întoarcere. Conducătorii i-au propus un contract mult mai mic, iar fanii francezi îl fluieră la fiecare meci.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro