31 mart. 2023 | 08:51

Sorana Cîrstea va înfrunta în semifinale la Miami o dublă campioană de Grand Slam. „Mă ucide mereu” – VIDEO

Știri generale
Sorana Cîrstea va înfrunta în semifinale la Miami o dublă campioană de Grand Slam. „Mă ucide mereu” - VIDEO

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din semifinalele turneului de la Miami, competiție dotată cu premii totale de 8,8 milioane de dolari. Jucătoarea din România o va înfrunta pe Petra Kvitova, locul 12 WTA. Sportiva din Cehia a învins-o în trei seturi de Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA).

Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Petra Kvitova în semifinalele turneului de la Miami

Sorana Cîrstea a reușit cinci victorii în turneul WTA 1000 de la Miami fără să piardă vreun set, iar în semifinale va înfrunta din nou un adversar foarte dificil: Petra Kvitova, locul 12 WTA. Sportiva din Cehia a învins-o în sferturi Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA) într-un meci de trei seturi: 6-4, 3-6, 6-3. Sorana Cîrstea a înfruntat-o pe Petra Kvitova în zece partide oficiale și a câștigat patru ori. Două dintre victorii au fost la Australian Open în 2021 și 2022.

„Mă «ucide» mereu la Grand Slam-uri! Trebuie să profit de șansa mea, bineînțeles. Va fi un meci similar cu cel de azi. M-am antrenat cu Sorana înainte de începutul turneului. Este plăcut să o văd şi pe ea, tot o jucătoare de peste 30 de ani, ajungând în semifinale. Va fi grozav. Abia aştept să mă întorc pe terenul central.

Este plăcut să joc împotriva unei jucătoare care este într-o formă la fel de bună ca mine. Am avut câteva confruntări de-a lungul anilor. Este plăcut că şi altcineva care are mai mult de 30 de ani joacă atât de bine. Mă bucur pentru Sorana. Categoric va fi o plăcere să o înfrunt din nou”, a spus Kvitova despre meciul cu Cîrstea, la interviul acordat pe teren, după confruntarea cu Alexandrova.

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova, un meci cu o miză financiară foarte mare

Petra Kvitova are 33 de ani și a ajuns de 12 ori în finala unui turneu WTA reușins opt victorii. Cîrstea a jucat o singură dată cu titlul pe masă la un turneu WTA 1000, la Rogers Cup 2013, scor 2-6, 0-6 cu Serena Williams. Partida dintre cele două are o miză foarte importantă. Jucătoarea care va ajunge în finală va încasa 662.360 de dolari, iar un succes în ultimul act va aduce un cec de 1,26 milioane de dolari.

Sorana Cîrstea a reușit la Miami următoarele rezultate: Fernanda Contreras Gomez (Mexic, 179 WTA), scor 7-6(6), 6-2 în runda inaugurală, Caroline Garcia (Franța, 4 WTA), scor 6-2, 6-3 în turul secund, Karolina Muchova (Cehia, 55 WTA), cu 7-5, 6-1 în turul trei, și Marketa Vondrousova, 7-6(3), 6-4 în optimi, în sferturi, 6-4, 6-4 cu Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA).

Jucătoarea din România a început competiția pe locul 74 WTA, dar în clasamentul „live” se află pe 41.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vestea momentului pentru românii din Italia. Ce se întâmplă cu cetățenia
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! RĂSTURNARE MAJORĂ în SONDAJE
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro