20 mart. 2023 | 12:57

Coşmarul prin care a trecut Matilda Pascal Cojocăriţa alături de primul soţ. Ce îi făcea bărbatul: „Nu meritam aşa ceva”

Știri generale
Coşmarul prin care a trecut Matilda Pascal Cojocăriţa alături de primul soţ. Ce îi făcea bărbatul: „Nu meritam aşa ceva”
Coşmarul prin care a trecut Matilda Pascal Cojocăriţa alături de primul soţ: „Uneori se exterioriza prin a lovi. O făcea!”.

În ciuda celebrității de care se bucură, puțini știu despre coşmarul prin care a trecut Matilda Pascal Cojocăriţa alături de primul soţ. Regretatul Ioan Cojocărița, care s-a stins din viață în urmă cu doi ani, a supus-o pe fosta sa parteneră unor tratamente brutale, după cum a mărturisit artista: „Nu meritam așa ceva”.

Coşmarul prin care a trecut Matilda Pascal Cojocăriţa alături de primul soţ

Matilda Pascal Cojocărița (64 de ani) este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România. A cunoscut gustul popularității în urmă cu mulți ani, în 1979, când a câștigat concursul de frumusețe „Muncă, tinerețe și frumusețe”. Trăsăturile fizice plăcute nu au ajutat-o întotdeauna în viață, a mărturisit chiar interpreta.

Celebra artistă a trecut prin momente dureroase de-a lungul vieții sale. Puțini știu dificultățile cărora a trebuit să le facă față când nu se afla în lumina reflectoarelor. Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit cu Ioan Cojocărița pe vremea când avea 21 de ani, bărbatul fiind primul său partener de viață.

Căsnicia de 13 ani a cântăreței de muzică populară nu a fost deloc lapte și miere. Soții au avut împreună un copil, pe nume Alin. Ce nu se știe în spațiul public sunt bătăile la care a fost supusă Matilda Pascal Cojocărița. Primul său mariaj a fost marcat de violențe fizice cumplite, acesta fiind și motivul pentru care a decis să dea divorț.

După coșmarul trăit în căsătoria cu Ioan Cojocărița, artista nu și-a pierdut speranța. S-a căsătorit cu Ștefan Cigu, continuând să îl respecte pe primul său soț, care s-a stins din viață în anul 2021.

„Se exterioriza prin a lovi… Dar o făcea urât”

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit, în cea mai recentă intervenție pentru presă, că îl respectă pe primul său partener de viață, în ciuda momentelor dificile prin care a trecut. Totul, datorită copilului pe care i l-a dăruit și despre care spune că este cel mai frumos cadou din lume.

„La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos: o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirat de lume. Nu m-a întrebat niciodată unde mă duc, cu cine mă duc în turnee, la spectacole. Probabil era un om interiorizat, un om care suferea în interior.

Uneori se exterioriza prin a lovi. O făcea! Cel puțin o dată-de două ori pe an o făcea… Dar o făcea urât… Și n-aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram un om corect. A fost primul bărbat în viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat, n-a fost o nenorocire”, a spus Matilda Pascal Cojocărița, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cântăreața de muzică populară a precizat că, în pofida tuturor aspectelor negative ale relației sale cu primul soț, acesta din urmă i-a rămas un prieten bun, „foarte bun”. Chiar dacă a fost supusă violențelor fizice, Matilda Pascal Cojocărița l-a privit în continuare pe Ioan Cojocărița drept tatăl copilului său, după cum s-a confesat.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Kylie Minogue a anunţat un nou turneu. Fanii vor avea parte de surprize mari
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro