Când va fi înmormântat fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Băiatul celor doi a anunțat tot

Când va fi înmormântat fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița. Băiatul celor doi a anunțat tot
Cand va fi inmormantat fostul sot al Matildei Pascal Cojocarita. Baiatul celor doi a anuntat tot

Ioan Cojocărița, fostul soț al interpretei de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița, a murit. Vestea tristă a fost făcută chiar de artistă în mediul online. Deși cei doi erau despărțiți de foarte mulți ani, țineau legătura de dragul băiatului lor, Alin. De altfel, băiatul cel mare al solistei a dezvăluit când va fi înmormântat tatăl său.

Când va fi înmormântat Ioan Cojocărița, fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița

Celebra cântăreață Matilda Pascal Cojocărița traversează o perioadă grea. Primul ei soț s-a stins din viață. Acum, familia sa se pregătește de înmormântare.

Ioan Cojocărița, fostul soț al Matildei Pascal Cojocărița și tatăl lui Alin Pascal, a încetat din viață recent. Cea care a dat vestea cumplită a fost chiar interpreta de muzică populară. În mesajul de adio postat pe rețelele de socializare, solista a avut doar cuvinte de laudă la adresa celui care i-a fost soț timp de 13 ani. Bărbatul i-a fost prima iubire, cel care i-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, băiatul lor.

Fiul celor doi a făcut anunțul

Acum, Alin Pascal, fiul celor doi, a anunțat, printr-un mesaj însoțit de o fotografie cu tatăl său, când va avea loc înmormântarea. Trupul neînsuflețit al lui Ioan Cojocărița va fi depus la capela cimitirului Eternitate Iași, iar mâine va fi înmormântat.

”Pentru toți cei care doresc să-și ia un ramas bun, tata Jan este depus la capela din fața cimitirului Eternitate Iași începând de astazi , joi 23 sept ora 18:00, iar înmormântarea va avea loc vineri 24 septembrie, ora 12:00”, a precizat cântărețul Alin Pascal pe Facebook.

Jan a fost prima mare iubire a celebrei artiste. Au împreună un băiat

Deși nu mai formau un cuplu de foarte mult timp, Matilda Pascal Cojocărița și Ioan Cojocărița au rămas în relații bune, după cum a mărturisit artista în repetate rânduri în interviuri.

Ioan Cojocărița și Matilda au împreună un fiu, pe Alin Pascal, artist ca mama lui. După divorț, cântăreața și-a refăcut viața alături de Ștefan Cigu, însă a păstrat legătura cu primul soț, fost rugbist. Acesta trăia în Italia de mulți ani.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr , cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.

Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit!

Nu ne rămâne decât să ne rugam pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris Matilda Pascal Cojocărița pe 19 septembrie, în ziua în care a anunțat că fostul ei soț a murit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI