02 mart. 2023 | 16:55

Lionel Messi, amenințat în stil mafiot, în orașul natal. Poliția a găsit 14 gloanțe lângă magazinul care aparține familiei soției fotbalistului – GALERIE FOTO

Sport
Lionel Messi, amenințat în stil mafiot, în orașul natal. Poliția a găsit 14 gloanțe lângă magazinul care aparține familiei soției fotbalistului - GALERIE FOTO
Amenințări în Argentina, la adresa lui Lionel Messi. Sursa Foto: ABC Noticias

Lionel Messi vrea să plece de la PSG și una dintre variantele pe care le-a luat în calcul ar fi o întoarcere la Newell’s Old Boys, clubul unde a evoluat la nivel de juniori, înainte să ajungă la FC Barcelona. Dacă avea acest plan, acum trebuie să se gândească mai bine. Presa din Argentina scrie că unul dintre supermarketurile deținute în Rosario de către familia soției sale, Antonela Roccuzzo, a fost vandalizat. Poliția a găsit acolo și un mesaj pentru fotbalist.

Mesaj de amenințare și 14 gloanțe pentru Lionel Messi

Lionel Messi are șanse tot mai mici să rămână la PSG. Contractul îi expiră în vară și nu are de gând să semneze o nouă înțelegere pentru că este nemulțumit de oferta financiară. Sigur că nu duce lipsă de oferte pe bani mulți. Inter Miami și Al Hilal sunt gata să-i ofere contracte foarte mari, doar că starul argentinian pare mai degrabă tentat să meargă acasă.

„Se gândește serios la posibilitatea de a juca pentru Newell’s Old Boys”, l-a dat de gol Kun Aguero, conform presei britanice.

Doar că în Argentina nu toată lumea îl așteaptă cu brațele deschise. Presa din Argentina a scris despre un eveniment straniu, petrecut în orașul Rosario. Doi bărbați au fost surprinși pe motociclete în jurul orei locale 3:20 pe strada Lavalle. Este chiar locul unde familia soției fotbalistului deține un supermarket. Magazinul a fost vandalizat, iar poliția a găsit acolo și 14 gloanțe, dar și un mesaj pentru Messi în care este menționat și numele primarului din oraș, Pablo Javkin.

„Messi, te așteptăm. Javkin e și el un «narco» (n.r. traficant de droguri), nu te va putea apăra”, a fost mesajul pentru fotbalist.

Presa din Argentina mai spune că există posibilitatea ca Lionel Messi să joace în continuare la echipa națională. Are 36 de ani, iar după Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 a spus că se gândește la retragere. Președintele Federației din Argentina a transmis mai multe mesaje prin care dă de înțeles că cel poreclit „Puricele” ar putea să joace și la turneul final din 2026.

Sursa Foto: ABC Noticias & infobae