24 feb. 2023 | 13:15

Apariţia neaşteptată a lui Carmen Iohannis. Fusta scurtă a atras toate privirile la eveniment. Foto

Monden
Apariţia neaşteptată a lui Carmen Iohannis. Fusta scurtă a atras toate privirile la eveniment. Foto
Aparitia neasteptata a lui Carmen Iohannis. Fusta scurta a atras toate privirile la eveniment. Foto

Una dintre cele mai cunoscute fotografii ale Primei Doamne a României a devenit, recent, virală pe rețelele sociale. Se întâmpla în 2014, atunci când Carmen și Klaus Iohannis au onorat un eveniment oficial. Ținuta soției președintelui a atras atenția tuturor celor prezenți.

Fusta controversată a lui Carmen Iohannis a devenit virală

Carmen Iohannis este, fără îndoială, cea mai titrată soție de președinte din istoria României. Cu un trup sculptat, picioare de model, un zâmbet de actriță și o siluetă delicată, Prima Doamnă a României face furori oriunde merge.

De-a lungul anilor, ținutele ei au fost atent studiate, atât de către stiliști și experții din domeniul modei, cât și de cetățenii curioși. La 62 de ani, Carmen Iohannis și-a păstrat rafinamentul, eleganța și distincția unei tinere de 20 de ani.

Soția lui Klaus Iohannis se bucură de un set de atuuri fizice evidente, ce reușesc să atragă atenția. Recent, o fotografie din 2014 cu Prima Doamnă și președintele României a devenit virală pe rețelele sociale.

Carmen Iohannis și-a etalat picioarele bronzate într-o ținută controversată. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, roz, partenera de viață a liderului României a făcut furori printre participanții evenimentului respectiv.

În ultimii ani, Carmen Iohannis a fost nelipsită de lângă soțul ei la evenimente oficiale de prim rang, cei doi fiind, în acele momente, reprezentanții României.

De la întâlnirea cu Papa până la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prima Doamnă a fost mereu un exemplu de eleganță, respectând regulile de etichetă impuse în astfel de situații.

Una dintre regulile pe care Carmen Iohannis pare să fi încălcat-o, de câteva ori, se poate observa pe rețelele sociale. Potrivit etichetei, manichiura Primei Doamne trebuie să fie simplă, delicată, în nuanțe neutre, fără să atragă atenția, atunci când vine vorba de participarea la un eveniment important.

Citește și Unde a fost surprinsă Carmen Iohannis zilele acestea. Ţinuta neaşteptată purtată de Prima Doamnă. Aşa nu a mai fost văzută

Cât de apropiată este Carmen Iohannis de elevii ei

Într-o imagine postată în mediul online în anul 2021, soția lui Klaus Iohannis a fost surprinsă jucându-se cu unghiile sale, pictate în stil confetti, un model destul de îndrăzneț.

Deși a devenit Prima Doamnă a României acum câțiva ani, Carmen Iohannis nu a renunțat la cariera sa în domeniul educației. Este profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, având o relație foarte apropiată cu elevii săi.

„Doamna dirigintă ne-a învățat să fim, în primul rând, oameni. Ea ne spunea mereu: faceți ceva ce vă place și ce iubiți, că banii vor veni.”, a declarat unul dintr foștii elevi ai lui Carmen Ioahnnis, conform turnulsfatului.ro.

Citește și Cine este bărbatul alături de care Carmen Iohannis apare des în fotografii. Tânărului nu îi scapă nimic: „Frumoasa noastră”

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
O rețetă perfectă de murături. Secretele lui Cătălin Scărlătescu
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Regulă nouă pentru toți șoferii din trafic! Se aplică de duminică, 27 octombrie
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
DOLIU în FOTBAL! A murit în SOMN
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro