10 feb. 2023 | 16:48

Cine este bărbatul alături de care Carmen Iohannis apare des în fotografii. Tânărului nu îi scapă nimic: „Frumoasa noastră”

Social
Cine este bărbatul alături de care Carmen Iohannis apare des în fotografii. Tânărului nu îi scapă nimic: „Frumoasa noastră”
Cine este bărbatul alături de care Carmen Iohannis apare des în fotografii

În ultimii ani, Prima Doamnă și chiar și președintele Klaus Iohannis apar tot mai des în compania unui tânăr misterios. Ce se știe despre bărbatul ce pare nelipsit din preajma lui Carmen Iohannis.

Bărbatul alături de care Carmen Iohannis apare des în fotografii

Din clipa în care soțul ei a câștigat, prin votul cetățenilor, funcția de președinte al României, viața lui Carmen Iohannis s-a schimbat complet. Deodată, nu mai era doar „doamna profesoară”, ci Prima Doamnă a țării, iar fiecare apariție publică a sa început să fie studiată în cel mai mic detaliu.

În ultimii ani, internauții vigilenți au observat că un bărbat misterios apare tot mai des alături de Carmen Iohannis în fotografii, unele fiind chiar selfie-uri. Mai mult, chiar și Klaus Iohannis a participat la unele dintre ședințele foto spontane, cei trei părând extrem de apropiați și mereu zâmbitori.

Tânărul a publicat imaginile pe pagina sa Facebook, cu descrieri din care reiese cât se poate de clar că este un susținător al cuplului:

„Frumoasa noastră Primă Doamnă!”, „Om drag!”, „Cea mai frumoasă familie prezidențială!”, „Momente frumoase, o persoană specială”

Citește și: Unde a fost surprinsă Carmen Iohannis zilele acestea. Ţinuta neaşteptată purtată de Prima Doamnă. Aşa nu a mai fost văzută

„Restul devine irelevant”

Bărbatul alături de care Carmen Iohannis apare des în fotografii nu este un simplu admirator, ci chiar fotograful familiei prezidențiale. Nicolas Cojocaru este din Brașov și a studiat la SEAA – Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor, potrivit informațiilor de pe pagina sa de pe o platformă de social media.

În cartea sa, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre începutul relației cu cea care avea să îi devină soție și parteneră de viață.

„Dacă se cunosc, doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant”, mai mărturisea șeful statului în cartea sa autobiografică.

„Tot în timpul facultății am cunoscut-o și pe soția mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noștri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere”, scria șeful statului în carte.

Citește și: Greşeala de etichetă pe care Carmen Iohannis a făcut-o fără să îşi dea seama. Ce s-a văzut într-o fotografie postată pe internet

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
Rețeta care face furori pe internet. Care e ingredientul vedetă
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Simona Halep e cea mai fericită. I-a dat trandafirul roșu. Surpriză imensă
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
INTERZIS TOTAL de SF. DUMITRU! E MARE PĂCAT AZI, 26 Octombrie
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro