20 feb. 2023 | 09:34

Dan Petrescu, discurs dur înaintea meciului CFR Cluj – Lazio. „Immobile valorează 150 de milioane de euro și ne-a sărit toată țara în cap, după ce ne-a dat gol” – VIDEO

Sport
Dan Petrescu, discurs dur înaintea meciului CFR Cluj – Lazio. „Immobile valorează 150 de milioane de euro și ne-a sărit toată țara în cap, după ce ne-a dat gol” - VIDEO
Dan Petrescu, temător înaintea partidei CFR - Lazio

Dan Petrescu este foarte îngrijorat înaintea partidei CFR Cluj – Lazio, meciul retur din play-off-ul Europa Conference League. Ciro Immobile a dat gol în partida tur și a semnat două reușite și în ultimul meci de campionat. „Bursucul” l-a lăudat pe atacantul italian și a spus că valorează 150 de milioane de euro. Partida retur este programată joi, 23.02.2023.

Dan Petrescu se teme de Ciro Immobile

Dan Petrescu și CFR Cluj au câștigat ultimul meci din campionat cu FC Argeș, din etapa a 26-a. Ardelenii au condus cu 2-0, în urma golurilor înscrise de Deac și Janga, dar au avut mari emoții după autogolul lui Kolinger. Krasniqi a marcat în prelungirile partidei și echipa lui Dan Petrescu se menține la două puncte de primul loc.

„Prima repriză foarte bună, trebuia să fie 3-0, 4-0. Am dat patru goluri azi, trei în poarta lor și unul în poarta noastră. Nu am ce să le reproșez băieților. Ei au forțat cu doi atacanți masivi. A fost o victorie meritată, dar trebuia să fie mai lejeră”, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul ardelenilor a vorbit la conferința de presă de la finalul partidei foarte mult despre „dubla” cu Lazio. În primul meci, desfășurat pe Olimpico”, echipa italiană s-a impus cu 1-0, deși a jucat 75 de minute cu un om mai puțin pe teren. Ciro Immobile a marcat singurul gol al partidei. Tot atacantul italian a fost omul decisiv pentru Lazio și în ultima etapă din campionat și a marcat două goluri în duelul cu Salernitana.

„Am văzut că Immobille i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro. Când a dat un gol cu CFR Cluj, care are buget de 10 milioane de euro, a sărit toată țara. Immobile valorează 150 de milioane de euro! Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro.

Când joacă Immobile la ei, e posibil orice. Când am făcut două egaluri cu Sevilla, toți erau supărați, și ei au câștigat Europa League. Immobile va juca și cu noi!”, a mai declarat Dan Petrescu la conferința de presă, de la finalul partidei CFR Cluj – FC Argeș 3-1.

În urma succesului din partida cu FC Argeș, CFR Cluj a ajuns la 53 de puncte, cu două mai puțin decât liderul Farul. FC Argeș este pe poziția a 13-a, cu 26 de puncte.

Meciul CFR Cluj – Lazio, din Conference League, se va disputa joi seară, de la ora 19:45, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT playtech.ro.

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Justin Timberlake, prima dată în România. Unde îl poți vedea
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
A murit marea cântăreață. A plecat să le cânte îngerilor: Va rămâne în inimile noastre
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP a dat LOVITURA! KAMALA HARRIS, în CĂDERE LIBERĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro