24 ian. 2023 | 12:39

Ştefania, pictorial de senzaţie lângă elefanţi. Ce a urmat e de tot râsul: „Se citea panica pe chipul meu”. Foto

Monden
Ştefania, pictorial de senzaţie lângă elefanţi. Ce a urmat e de tot râsul: „Se citea panica pe chipul meu”. Foto

Speak și iubita lui, Thailanda, au decis să plece la începutul acestui an într-o vacanță în Thailanda, însă acolo au avut parte numai de ghinioane. Șatena a trăit momente de panică, când a vrut să-și facă o poză cu doi elefanți.

Ştefania, pictorial de senzaţie lângă elefanţi

Cristina Ștefania și Speak au plecat într-o aventură exotică la început de an. Se știe că cei doi amorezi adoră să plece în locuri pline de aventură și să aibă parte de lucruri neprevăzute. Asta s-a întâmplat și în Thailanda, acolo unde iubita lui Speak a fost aproape să fie călcată de un elefant.

Pe rețelele de socializare, aceasta a povestit că a vrut să își facă o poză între cei doi elefanți din Thailanda, deși acest lucru presupunea un risc mai mare. La un moment dat, unul dintre elefanți s-a plictisit să mai stea la fotografiat și a vrut să plece. Ștefania a mărturisit că s-a panicat imediat și a încercat să se îndepărteze de animal.

„Acum să vă arăt cum eram eu imediat după poza superbă pe care am făcut-o. Elefantul din stânga nu prea mai avea chef să stea la poze, așa că a vrut să plece și deodată spațiul dintre cei doi elefanți se micșora. Se poaate citi foarte ușor panica de pe fața mea. Aici mă vedeam deja strivită”, a scris Ștefania pe Instagram.

Iubita lui Speak arată bestial în costum de baie

Bruneta este foarte activă pe platformele de social media, postând numeroase imagini din aventura exotică în care au plecat. Cu toate că cei care îi urmăresc activitatea sunt deja obișnuiți cu aparițiile ei provocatoare, de la dansuri la ținute sexy, cel mai recent clip postat de Ștefania a stârnit un val uriaș de reacții.

În imaginile respective, Ștefania apare ieșind din piscină și așezându-se pe un șezlong. Până aici, nimic neobișnuit, însă costumul de baie ce nu a lăsat prea multe imaginației a fost subiectul principal al dezbaterilor din secțiunea de comentarii.

Costumul ăla e mai degeaba. Nu știu la ce te-ai mai chinuit să-l pui”, „Perfectă”, „Superbă”, „Bombă”, „Ne-ai omorât”, „Regină”, „Te ador”, „Nu știu dacă vreau sa fiu în locul lui @iamspeak sau sa fiu tu”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Zodiile care vor avea o săptămână de vis! Scapă în sfârșit dintr-o relație toxică
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Un mare internațonal român, la capătul puterilor. Boala îl chinuie zi de zi
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
L-au eliminat! Victorie totală pentru Putin. A scăpat de marele său dușman
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro