17 ian. 2023 | 23:58

Nominalizare mega-așteptată la Survivor 2023. Ce concurentă a fost votată de echipa ei

Monden
Nominalizare mega-așteptată la Survivor 2023. Ce concurentă a fost votată de echipa ei

Ediția de marți seară, 17 ianuarie, s-a încheiat cu tensiuni mari la Survivor România 2023. Maria Lungu, Andrei Neagu și Codruța Began au fost războinicii propuși spre eliminare. În schimb, totemul de imunitate a fost luat de către Carmen Grebenișan, din echipa Faimoșilor.

Nominalizare mega-așteptată la Survivor 2023. Maria Lungu, votată de colegi să plece acasă

S-au încins spiritele la Survivor România! Faimoșii au câștigat două probe, cea pentru recompensă, cât și cea pentru imunitate, iar acest lucru i-a enervat la culme pe Războinici. Cea mai afectată a fost Maria Lungu, care a început să-i atace chiar pe colegii ei de echipă. Nu este prima dată când blonda face aceste gesturi.

Sătui de injuriile aduse de blondină, Războinicii au votat-o spre eliminare pe Maria. La consiliul de nominazare, blondina a avut un șoc când și-a auzit numele. Andrei Neagu a fost nominalizat de către Alexandra Porkolab, Codruța Began de către Andrei Krișan, iar Maria Lungu de ceilalți Războinici.

„Dacă nu mă cunoașteți, vă rog să nu mai vorbiți, că n-ați vorbit în viața voastră cu mine și faceți confuzii. Era clar că mă vor nominaliza. N-o să-mi închidă gura nimeni, niciodată. Dacă o să plec acasă, o să plec pe barba mea și știu că eu am pus punct”, a mai spus Maria Lungu, extrem de supărată pe colegii ei.

Și-a jignit colegii în repetate rânduri

Încă de la intrarea în competiția din Republica Dominicană, Maria Lungu a ajuns în atenția tuturor. Ea nu a ezitat să-și atace propriii colegi de echipă, deși ar fi trebuit să fie alături de aceștia.

Reamintim faptul că Maria Lungu a avut o dispută cu Kamara, în timpul unei probe. Cei doi s-au jignit, ba chiar au fost la un pas să se ia la bătaie.

„Nu ne spui tu ce să strigăm, nu ne spun Faimoșii cum să strigăm. N-am înjurat, n-am vorbit urât, nu vine Kamara nu știu de unde să ne spună: «Hai, strigați ce vreau eu!». Dacă asta vreți, asta o vă dăm”, a spus Maria Lungu.

Vica Blochina a sărit la gâtul Mariei Lungu

Se pare că nici echipa Faimoșilor nu prea o place pe Maria Lungu. Tot în cadrul ediției de marți seară, Vica Blochina a ținut să-i ia apărarea Codruței Began, colega ei, după ce Maria ar fi făcut-o „în toate felurile”.

„Am auzit cum o jignea Maria pe Codruța. Dar într-un fel în care nu îmi venea să cred. O făcea bătrână, urâtă, oribilă, înceată pe traseu. Nu îmi venea să cred. Cum poate o fetiță să jignească o mama, o soție”, a spus Vica, la consiliul de nominalizare.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Regele Charles l-ar putea primi pe fiul său la sfârșitul lunii. E valabil și pentru Meghan?
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. A scăpat VIE de Gheorghe Dincă: Am stat 2 luni...
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro