17 ian. 2023 | 08:43

Rapid nu-l lasă pe Adrian Mutu să plece la Salernitana. „Domnul Șucu ar trebuie să înțeleagă faptul că este o oportunitate foarte mare”

Sport
Rapid nu-l lasă pe Adrian Mutu să plece la Salernitana. „Domnul Șucu ar trebuie să înțeleagă faptul că este o oportunitate foarte mare”

Rapid nu vrea să se despartă de Adrian Mutu, un antrenor aflat pe lista formației Salernitana, locul 16 în Serie A. Oficilii clubului din Giulești i-au amintit tehnicianului că are contract până în anul 2025 și i-au transmis că nu ar trebui să se gândească la o plecare fără să ia în calcul suma de reziliere a înțelegerii.

Rapid nu-l lasă pe Adrian Mutu în Serie A

Adrian Mutu are o șansă uriașă la mai puțin de cinci ani de când a debutat în profesia de antrenor. „Briliantul” este pe lista formației Salernitana, echipă care își caută antrenor după ce a încasat opt goluri de la Atalanta. „Salernitana este în căutarea unui nou antrenor. Favorit pentru banca tehnică pare a fi Adrian Mutu, fostul atacant de la Parma, Fiorentina şi Juventus”, au scris jurnaliștii de la varianta italiană a publicației „Goal”.

Vestea i-a alarmat pe oficialii Rapidului, echipă care cu Adrian Mutu pe bancă se află pe locul 4 în SuperLiga României, la șapte puncte de liderul Farul Constanța. Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari ai clubului, i-au transmis că nu-l lasă să plece și i-a amintit că a semnat de puțin timp un contract până în anul 2025.

„Nu ştiu, acum aflu pentru prima oară, n-am discutat cu el. Posibil se poate să fie, doar că Adi are contract cu noi şi nu pun problema că ar putea să plece în momentul de faţă. Are contract pe destul de mulţi ani şi există şi o clauză de reziliere”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

Adrian Mutu a spus mereu că visul lui este să antreneze Fiorentina, iar un „transfer” la o echipă de Serie A l-ar aduce mai aproape de acest obiectiv.

„Domnul Șucu ar trebui să înțeleagă faptul că este o opurtunitate foarte mare”

Sunt aproape 24 de ani de când un antrenor român nu a mai pregătit o formație de Serie A. Ultimul a fost Mircea Lucescu, în anul 1999, când a stat pe banca lui Inter Milano. Pisa, Brescia și Regianna sunt celelelate formații din Italia care au fost conduse de „Il Luce”.

„Ar trebui să-i explice decidentului, domnului Şucu, că să ajungă în Serie A e o mare performanţă pentru un antrenor român, cred că ar trebui încurajat. În Italia, de la Mircea Lucescu şi înainte de Mircea Lucescu e de căutat.

Ar fi o oportunitate foarte mare! Trebuie ţinut cont de faptul că e unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria fotbalului italian, ca fotbalist. Asta îl va ajuta”, a spus Andrei Vochin, consilierul președinetlui FRF, Răzvan Burleanu. la Orange Sport.

Rapid va juca pe 10 ianuarie primul meci oficial din acest an, când va înfrunta în Giulești formația Sepsi.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro