16 ian. 2023 | 18:48

Vestea anului pentru Adrian Mutu. Nimeni nu se aștepta la asta, unde poate ajunge

Sport
Vestea anului pentru Adrian Mutu. Nimeni nu se aștepta la asta, unde poate ajunge
Adrian Mutu a primit o veste foarte buna

Este vestea anului pentru Adrian Mutu. Nimeni nu se aștepta la asta, unde poate ajunge. Antrenorul Rapidului a primit o ofertă șoc din partea unei echipe mari. Ocuparea băncii tehnice a acestui club poate fi visul oricărui antrenor, fie el român sau străin.

Adrian Mutu a primit vestea șoc. Ce echipă ar putea antrena Briliantul

Adrian Mutu a primit o ofertă șoc, ofertă care ar mulțumi orice antrenor. Este vorba de a antrena o echipă din serie A.

Astfel, Adrian Mutu este principalul favorit pentru a se instala pe banca clubului de fotbal Salernitana.

Cui i-ar lua locul Adrian Mutu

Astfel, Adrian Mutu l-ar putea înlocui pe Davide Nicola, de 49 de ani, antrenor care a fost demis ca urmare a înfrângerii usturătoare suferite de Salernitana, duminică seară, pe terenul Atalantei, cu scorul de 2-8.

În cazul în care conducerea Salernitana nu va reuși să îl aducă pe Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei, aceasta va alege următorul antrenor de pe listă dintre Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco și Leonardo Semplici, potrivit Goal. Toți cei 3 antrenori sunt cu toții antrenori liberi de contract.

Când a debutat Adrian Mutu ca antrenor

Adrian Mutu a debutat în cariera de antrenor în aprilie 2018, atunci când a preluat banca tehnică a clubului FC Voluntari. La formația din Ilfov, Briliantul a rezistat doar 11 meciuri, înregistrând un bilanț de 4 victorii, 3 egaluri și 4 eșecuri.

De asemenea, în perioada iulie 2018 – decembrie 2019, Briliantul a condus tactic echipa de rezerve a formației Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

Ce rezultate a avut la reprezentativa U21 a României

În ianuarie 2020, Adrian Mutu a fost numit selecționer al reprezentativei U21 a României. La cârma „tricolorilor”, Adrian Mutu a rezistat 7 partide, înregistrând 3 victorii, 3 egaluri și o înfrângere. Adrian Mutu a condus selecționata U21 la Campionatul European din 2021, organizat de vecinii ungari.

„Tricolorii” de la U21 au terminat pe locul 3 al grupei A, din care mai făceau parte Olanda, Germania și Olanda, ratând astfel calificarea în „sferturile” de finală ale evenimentului.

Adrian Mutu a trecut și pe la FCU Craiova

S-a întors pe banca unei echipe de club în luna mai a anului 2021, când a preluat FCU Craiova 1948. Aici, Adrian Mutu a antrenat în doar 7 partide, terminate cu 3 victorii, 3 egaluri și un eșec.

Acum, Adrian Mutu se află pe banca tehnică a celor de la Rapid, unde a ajuns în luna martie 2022.

Rapidiștii, cu Adrian Mutu la cârma echipei, au un bilanț de 20 de victorii, 7 remize și 8 înfrângeri. Contractul lui Adrian Mutu cu Rapid ar urma să expire în luna iunie a anului 2025.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
O nouă minivacanță pentru români. Mai multe zile libere în 2025
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Viktor Orban, asasinat?! Alertă maximă în Ungaria: E departe de a fi un accident
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
ESTE VESTEA ZILEI! Românii primesc pensie ȘI MAI MARE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Sfânta Parascheva 2024: tradiții și obiceiuri pe 14 octombrie. Ce să faci și de ce sunt importante visele din noaptea de dinainte
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro