11 ian. 2023 | 16:34

Cine este Vica Blochina, concurentă la Survivor România 2023. Scandalul care a făcut-o celebră

Monden
Cine este Vica Blochina, concurentă la Survivor România 2023. Scandalul care a făcut-o celebră
Cine este Vica Blochina, concurenta la Survivor Romania 2023. Scandalul care a facut-o celebra

Vica Blochina este una dintre cele mai controversate vedete din România. Focoasa blondină a devenit celebră la noi în țară, în urma scandalului pe care l-a avut cu fostul ei partener de viață, Victor Pițurcă. Cum se descurcă Faimoasa fostă balerină la Survivor România 2023.

Ce scop vrea să-și atingă Vica Blochina la Survivor 2023

Competiția Survivor România 2023 testează limitele concurenților, iar Vica Blochina nu face excepția de la această regulă. Războinicii și Faimoșii îndură frigul, foamea, setea, lipsa odihnei, probele grele și stresul pentru a demonstra că sunt adevărați supraviețuitori.

Faimoasa din tribul vedetelor a acceptat provocarea de a se lupta cu Războinicii, în jungla dominicană, pentru a-i demonstra fiului său, Edan, cât este de puternică și că o femeie trecută de prima tinerețe poate face față acestui concurs.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă susține că nu posedă calitățile fizice necesare care să o ajute să ajungă în marea finală de la Survivor, însă are de gând să scape de câteva kilograme în plus, pe traseu.

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox.

Vreau să scap de vreo 10 – 12 kilograme și mă întorc.”, a declarat Vica Blochina, în cadrul emisiunii La Măruță, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Vica Blochina pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, întrucât, la 48 de ani, blondina pare de 25 de ani.

Pielea lipsită de riduri, formele voluptoase și trupul tonifiat îi fac cinste fostei dansatoare originară din Lituania, care nu sfiește în a-și etala atuurile fizice evidente, ori de câte ori are ocazia, pe rețelele sociale.

Vica Blochina șiVictor Pițurcă, scandalul paternității fiului lor, Edan

La Survivor a decis să renunțe la luxul și opulența cu care a fost obișnuită dintotdeauna și să îndure cele mai dificile condiții de supraviețuire.

Vica Blochina a devenit cunoscută în România acum mai bine de două decenii, pe vremea când era dansatoare la barul Melody din centrul Capitalei.

Senzuala blondină cucerea privirile tuturor reprezentanților sexului puternic, unul dintre aceștia fiind fostul mare fotbalist Victor Pițurcă.

Pe vremea aceea, actualul antrenor de fotbal era căsătorit și a început o relație amoroasă clandestină cu vedeta care urma să-i dăruiască, mai târziu, un fiu pe nume Edan.

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, însă scandalul dintre cei doi a pornit atunci când blondina i-a cerut antrenorului să-și recunoască fiul, asumându-și paternitatea acestuia. Ulterior, fostul mare fotbalist i-a plătit blondinei pensie alimentară pentru creșterea fiului lor, astăzi adolescent.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro