11 ian. 2023 | 12:52

Idila interzisă dintre Francisca și TJ Miles, fost concurent Survivor. Kim Kardashian de România a răbufnit: „Nu comentez nimic”

Monden
Idila interzisă dintre Francisca și TJ Miles, fost concurent Survivor. Kim Kardashian de România a răbufnit: „Nu comentez nimic”
Idila interzisă dintre Francisca Dulceanu și TJ Miles, fost concurent Survivor. Cea supranumită Kim Kardashian de România a răbufnit: „Nu comentez nimic”

De câteva săptămâni bune se zvonește că Francisca Dulceanu, cea supranumită Kim Kardashian de România, s-ar fi despărțit de soțul ei, Bogdan, pentru TJ Miles, fost concurent la Survivor, sezonul trecut. Deranjată de toate speculațiile, Francisca a făcut răbufnit și a clarificat lucrurile!

Francisca Dulceanu și-ar fi părăsit soțul pentru TJ Miles

Francisca Dulceanu, tânăra care făcea furori pe scena X Factor România, în urmă cu 10 ani, s-ar fi separat de soțul ei, luptătorul MMA Bogdan Lățescu. Cel care i-ar fi stricat căsnicia este nimenul altul decât TJ Miles, fost concurent la Survivor, în 2022.

Amantlâcul celor doi ar fi ajuns deja la alt nivel. Și anume, că Francisca ar locui deja împreună cu TJ Miles, după ce mașinilor lor au fost surprinse în același complex rezidențial.

Pe de altă parte, ambii protagoniști ai poveștii misterioase au negat că sunt într-o relație amoroasă, ținând cont că bruneta este încă măritată cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu.

Supărată foc din cauza zvonurilor apărute pe seama ei, Francisca a mărturisit, scurt și răspicat, că toată povestea s-a ajuns prea departe.

„Nu comentez nimic! Să scrie toți ce vor și cum vor! Eu sunt acum acasă la Botoșani, cu familia mea! Nu mai are nimeni limite și nici scrupule! S-a ajuns mult prea departe”, a declarat Francisca, pentru Click!

Ce spune bruneta despre idila secretă cu TJ Miles

Și TJ Miles, la rândul lui, a afirmat că nu știe nimic despre viața personală a brunetei.

„Cu Francisca am colaborat pe partea de social media și pe televiziune. Totul a fost făcut profesional cu manager întotdeauna. Nu știu nimic despre viața ei personală. Eu nu am furat pe nimeni din brațele nimănui”, a declarat la rândul lui TJ Miles, pentru Click!

De mai bine de 10 ani, Francisca Dulceanu formează un cuplu cu luptătorul MMA Bogdan Lățescu, despre care afirma că este marea ei dragoste din adolescență. Ea a negat vehement că nu ar mai fi împreună cu soțul său.

„Dacă voi avea vreun anunț de genul ăsta de făcut o să-l fac eu, n-am nicio problemă să spun așa ceva. Pe Instagram oricum nu erau poze. La mine se ocupă chiar nașa mea de Instagram și a făcut, la un moment dat, o campanie cu follow-unfollow. De asta… (nr. nu-l mai urmărește pe rețeaua de socializare). Acum merg acasă, este ziua tatălui meu. El (nr. Bogdan) e în Botoșani. E cu business-ul acolo.”, spunea aceasta pentru Cancan.ro.

Digisport.ro
A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ce se întâmplă în următoarele zile
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
WhatsApp dispare de pe aceste telefoane. Lista completă
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru DONALD TRUMP! Republicanii au intrat în PANICĂ
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro