28 nov. 2019 | 11:14

De la Realitatea, direct în PNL. Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan

Știri generale
De la Realitatea, direct în PNL. Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan

Una dintre cunoscutele prezentatoare TV, de la Realitatea, a ajuns să fie cooptată de vicepremierul Raluca Turcan pentru o funcție importantă, fiind vorba de cea de consilier. Cea care a anunțat această mutare a fost Sorina Matei, prin intermediul contului său oficial de Facebook.

Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan?

Alegerile prezidențiale de weekendul trecut au adus și câteva schimbări esențiale, la nivelul actualei guvernări. În cadrul celui de-al doilea scrutin electoral, de pe 24 noiembrie, Raluca Turcan a mers să voteze la Sibiu, la fel ca Prima Doamnă a României. Aceasta a mers la secția de votare ce fusese amenajată la Colegiul Național „Octavian Goga”, din Sibiu.

De curând a fost anunțat că vicepremierul Raluca Turcan va avea parte de consilierea Marinelei Mititelu, de la Realitatea Plus, realizatoareai TV fiind-i oferit acest post deosebit de important. Sorina Matei a fost cea care a făcut marele anunț, de curând, despre colega de la Realitatea, prin intermediul rețelelor sociale, spre surpriza telespectatorilor care îi urmăresc activitatea acesteia din mediul online.

De la Realitatea, direct în PNL. Pe cine a luat consilier vicepremierul Raluca Turcan

Marinela Mititelu, de la Realitatea TV, este cea mai nouă consilieră a vicepremierului Raluca Turcan

„Noua consilieră a vicepremierei Turcan. Marinela Mititelu, de la Realitatea tv. Pe model Rareș Ruj Roz. A aterizat din platou tv – Realitatea tv, turul 2 al alegerilor prezidenţiale, direct în Guvernul României pe bani publici. Pentru că…obiectivitate, imparţialitate, independenţă. Înțeleg că în Guvern amândouă căutau nu știu ce «softuri israeliene» pentru monitorizarea activității vicepremierei pe tot ce înseamnă presă și internet în România, cine ce zice, scrie, respiră despre mirobolanta vicepremieră.

Acum nu știu ce i-a zis Hellvig fam Turcan, că nici pe ăla nu-l duce mintea mult, dar softul Pegasus, israelian, este folosit la spargeri de telefoane, de MBS/ Arabia Saudită de exemplu, nici DNA nu-l are. Și ăla nu e pentru monitorizare de imagine de presă a ilustrei vicepremierei și gafele sale de Vio. E pentru monitorizare de civilians (n.r.: cetățeni)”, a fost mesajul jurnalistei Sorina Matei, publicat pe Facebook, potrivit știripesurse.ro.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vestea momentului pentru românii din Italia. Ce se întâmplă cu cetățenia
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
COD ROȘU de VREME REA! Vine FURTUNA POLARĂ
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro