Raluca Turcan, mesaj dur despre cadourile lui Dăncilă pentru Iohannis. Ce a sfătuit-o să facă cu darurile

Raluca Turcan, mesaj dur despre cadourile lui Dăncilă pentru Iohannis. Ce a sfătuit-o să facă cu darurile
Raluca Turcan, mesaj dur despre cadourile lui Dăncilă pentru Iohannis

Viorica Dăncilă a ținut un nou discurs, vineri seară, în cadrul căruia l-a menționat din nou pe președintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidențiale a spus că dacă șeful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul României, Constituția României și Biblia.

Candidata PSD la alegerile prezidențiale a vrut să termine campania electorală într-un mare stil. L-a invitat pe Klaus Iohannis la conferința de presă pe care a organizat-o, vineri și i-a adus trei cadouri. Șeful statului nu a vrut însă să participe, fiind plecat la Bacău, unde s-a întâlnit cu simpatizanții PNL.

Vicepremierul României, Raluca Turcan a taxat-o, însă dur pentru acest mesaj transmis.

Cum văd liberalii gestul candidatei PSD

Vicepremierul mai spune că un gest simbolic nu poate să spele o guvernare dezastruoasă.

„Viorica Dancilă poate să își țină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă.

Tot ce a spus în această seară este ultimul pumn de praf pe care îl aruncă în ochii oamenilor! Diaspora deja a ieșit la vot, duminică trebuie să o facă și românii din țară. Viorica Dancilă își poate pune cele trei daruri în vitrina sufrageriei de la Predeal și să le contemple ca simplă persoană fizică. Să se gândească în sfârșit la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esența acestei națiuni: Tricolor, Constituție, Morala”, a transmis Raluca Turcan pe pagina sa Facebook.

Candidatul PSD a afirmat că, dacă Iohannis ar fi fost prezent în această seară alături de ea, i-ar fi făcut trei daruri:

„Primul, tricolorul României, pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român și ca să-și apere țara. Al doilea dar, Constituția României – este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toți și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare, Al treilea dar este Biblia. Pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, un om care nu învrăjbește”.