19 dec. 2022 | 17:26

Motivul pentru care Roxana Ionescu nu mai împodobește bradul de Crăciun: „Mi s-a furat această plăcere” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Motivul pentru care Roxana Ionescu nu mai împodobește bradul de Crăciun: „Mi s-a furat această plăcere” VIDEO EXCLUSIV

Roxana Ionescu s-a adaptat atât de bine în Timișoara, unde locuiește cu soțul ei, Tinu Vidaicu, încât orașul de pe Bega a devenit pentru ea acasă. În București vine fie să își viziteze părinții, fie să onoreze invitațiile la diverse evenimente. Și întotdeauna vedeta se gândește la cel mai nou membru din familia ei, un patruped care o așteaptă cu nerăbdare să vină acasă. Roxana ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Playtech Știri, și despre Leni, motanul familiei, care cam face legea în casă.

„Am scăpat de această navetă de lux”

Roxana Ionescu nu duce lipsa agitației din Capitală. Zilele trecute, vedeta a venit la brațul soțului ei, Tinu Vidaicu, la Gala Luxury, ocazie cu care a acordat un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.

„Din 2018 nu mai fac naveta, Doamne ajută! Am scăpat de această navetă de lux pe care o făceam, ne-am mutat, stăm la Timișoara și venim din când în când în București”, ne-a spus Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu: „Părinții m-au susținut foarte mult să fac acest pas”

Vedetei nu i-a fost greu să se rupă de București, mai ales că și părinții au încurajat-o să își urmeze soțul și să nu își petreacă viața alergând între două orașe.

„Mama mă vede mai rar, dar ne auzim zilnic la telefon, Doamne-ajută, că există Face Time și tot felul de aplicații unde ne și putem vedea. Părinții mei m-au susținut foarte mult să fac acest pas, mă bucur și le mulțumesc din suflet pentru că da, într-adevăr sunt fericită și e cred că cel mai bine pentru mine că m-am mutat acolo”, a declarat, pentru Playtech Știri, Roxana Ionescu.

Acum, în prag de Sărbători, și orașul de pe Bega e plin de turiști și cumva agitația de acolo îi amintește de Capitală.

„Viața la Timișoara este mult mai liniștită. Poți și rezolvi mai multe lucruri pe zi, te obișnuiești repede cu binele, iar acum, în timpul Sărbătorilor, și în Timișoara este aglomerat și simt așa că am fost invadați, simt că se întâmplă ceva și tot timpul sun prietenii de aici și zic: „Dacă la noi e așa, voi vă mai mișcați sau ați rămas blocați undeva în oraș?””, ne-a spus ea.

De ce nu mai împodobește Roxana Ionescu bradul, de Crăciun

Dacă, în alți ani, aștepta cu nerăbdare să împodobească bradul de Crăciun, în ultimii doi ani a fost nevoită să renunțe la tradiție. Și asta se datorează lui Leni, un motan care a devenit șef în casa vedetei.

„Mai minimalist în ultima perioadă mă pregătesc de Crăciun. Este al doilea an în care nu mai facem brad, pentru că avem un pisic foarte simpatic și foarte jucăuș și pisicul abia așteaptă ca noi să împodobim bradul ca el să îl dărâme. Nu o să mai fac asta, pentru că anul trecut am avut o tentativă și… nicio șansă. Dar o să împodobesc bradul din curte, o să-i pun niște luminițe. Iar în casă o să prind ceva astfel încât să-mi dea și mie stare de Crăciun, dar mi s-a furat această plăcere de a împodobi bradul. Dragul de pisic acum e mult mai mare decât împodobitul bradului”, ne-a explicat Roxana schimbarea pe care a fost nevoită să o facă.

Roxana Ionescu este foarte atașată de motanul ei

Leni a ajuns în casa soților Vidaicu în urmă cu doi ani și se pare că este membru al familiei cu drepturi depline.

„Tinu l-a primit cadou de la mine și nu-mi vine să cred că eu am ajuns să iubesc un pisic, eu care nu eram deloc prietenoasă cu ideea de a avea un animal în casă. Și uite că se întâmplă să plecăm și să stăm tot timpul cu gândul la el și tot timpul cu panică: „Aoleu, ce face?””, ne-a spus Roxana Ionescu.

Vedeta și soțul ei au fost la un pas de a deveni părinți, în urmă cu trei ani, însă vedeta a pierdut sarcina în luna a șaptea, explicația fiind insuficiența placentară. Cea mai mare dorință a cuplului rămâne bucuria de a deveni părinți. Până când vor avea propriul copil, cei doi se bucură de prezența patrupedului Leni în casă, pe care l-au îndrăgit din prima clipă și de care sunt foarte atașați.

Video: Daniel Bălan

Foto: Instagram

Digisport.ro
A amenințat cu retragerea! Anunțul făcut de milionarul care vrea să revoluționeze o echipă din România
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro