13 dec. 2022 | 17:57

Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol: „Însărcinate în același timp”

Monden
Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol: „Însărcinate în același timp”
Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol. Ce i s-a spus iubitei lui Smiley, în emisiunea lui Horia Brenciu.

Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol. Ce i-a transmis prezentatoarea de televiziune partenerei cântărețului Smiley, cu ocazia împlinirii a 42 de ani. Nu s-a sfiit deloc să vorbească despre conceperea unui alt copil. Ce a putut să spună frumoasa vedetă, în podcastul lui Horia Brenciu: „Însărcinate în același timp”.

Irina Fodor, mesaj surprinzător pentru Gina Pistol

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Partenera lui Smiley este cunoscută nu doar datorită emisiunii culinare „Chefi la Cuțite”, ci și pentru implicarea sa în programul televizat din Asia. Când a rămas însărcinată cu copilul partenerului său, frumoasa vedetă a fost nevoită să ia o pauză de pe micile ecrane.

La vremea respectivă, Gina Pistol a fost înlocuită pe ecran de Irina Fodor. Aceasta din urmă i-a ținut locul blondinei în ambele emisiuni. Potrivit informațiilor publicate de-a lungul timpului în presă, iubita lui Smiley și-a sprijinit colega și i-a venit întotdeauna în ajutor cu sfaturi care să îi ușureze munca.

Recent, Gina Pistol a fost invitată la podcastul lui Horia Brenciu, unde au comentat mai multe subiecte. Bineînțeles, una dintre principalele teme de discuție a fost ziua de naștere a frumoasei prezentatoare de televiziune. Mama copilului lui Smiley a împlinit, pe data de 9 decembrie, 42 de ani.

Mai multe voci din lumea mondenă i-au transmis urări Ginei Pistol, cu ocazia zilei sale de naștere. Printre acestea, s-a numărat și Irina Fodor, care a înlocuit-o pe colega sa cât timp a fost însărcinată. Prezentatoarea de televiziune a transmis un mesaj surprinzător și, totodată, cu adevărat emoționant.

„În cazul în care rămânem însărcinate în același timp”

„Ginuța, te pup. Horică, îți mulțumesc că m-ai invitat să iau parte la această surpriză. O să încep cu lucrurile cu adevărat importante. La mulți ani, fată frumoasă. Să fii sănătoasă, să fii fericită, să fii iubită și să te bucuri de toată frumusețea asta de pe plan personal, dar și de pe plan profesional.

Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul. Dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă. Așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea de la început.

Acum, nu ne mai rămâne decât să ne gândim la un plan de rezervă. În cazul în care rămânem însărcinate în același timp, data viitoare”, s-a exprimat Irina Fodor.

Horia Brenciu a rămas cu adevărat uimit de cuvintele Irinei, partenera lui Răzvan Fodor, întrebând-o pe prezentatoare dacă poartă în pântecul său un copil. Răspunsul a venit, sub formă de glumă, din partea iubitei lui Smiley: „Dar putem fi!”.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Kylie Minogue a anunţat un nou turneu. Fanii vor avea parte de surprize mari
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro