19 nov. 2022 | 13:31

Premieră pentru Daniela Gyorfi! Ce nu va face de Crăciun, George Tal este cel care a luat decizia neobișnuită VIDEO EXCLUSIV

Monden
Premieră pentru Daniela Gyorfi! Ce nu va face de Crăciun, George Tal este cel care a luat decizia neobișnuită VIDEO EXCLUSIV
Premiera pentru Daniela Gyorfi Ce nu va face de Craciun, George Tal este cel care a luat decizia neobisnuita VIDEO EXCLUSIV

Daniela Gyorfi înregistrează o premieră anul acesta de Crăciun, când nu va cânta. La rugămintea lui George Tal, partenerul ei de viață, artista a acceptat să petreacă sărbătoarea în familie, alături de rudele lui din Germania: copii, nepoți, soră și chiar și fosta nevastă a lui Tal. Artista a povestit pentru Playtech Știri că familia este cea mai importantă pentru ea, așa că anul acesta s-a conformat și a acceptat planul propus de tatăl fiicei sale.

Ce nu va face de Crăciun Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi se simte cel mai bine pe scenă, iar de sărbători, ca toți artiștii, face bani frumoși, știut fiind faptul că onorariile se dublează. Anul acesta, pe 25 decembrie, artista nu va cânta la nicio petrecere, ci se va bucura alături de familia extinsă a lui George Tal.

 

„Am să spun ceva în premieră. Deci, ca niciodată George a refuzat ofertele să cânt de Crăciun. A spus că este cazul ca în acest an să plecăm în Germania, pentru că el are 2 copii acolo.

Fata, la rândul ei are 3 copii și vrea să se ducă să își vadă nepoții și eu vreau să îi văd pe cei mici ai lui Franzti, pe George, băiatul care are 20 de ani și care la rândul lui are o prietenă, pe care vrem să o vedem.

Sora lui George este acolo, cumnatul, de ce nu și fosta nevastă pentru că ei sunt în relații ok datorită copiilor și vrem să facem Crăciunul împreună.

O să cânt până de Crăciun într-adevăr, dar Crăciunul îl facem acolo”, a declarat, pentru Playtech Știri, Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi: “L-am înțeles și pentru familie facem lucrul acesta”

Deși inițial  i-a părut rău când a auzit planul să nu fie pe scenă de Crăciun, cântăreața a cedat în fața rugăminții lui George. Vedeta va petrece în familie, înțelegând că o pauză e binevenită și că va avea ocazia să se distreze alături de oameni dragi.

„De Crăciun, ca în niciun an, atât de hotărât mi-a spus: Țuca, te rog din suflet să mă înțelegi că anul ăsta chiar vreau să facem pentru noi Crăciunul. Este primul an în care nu cânt de Crăciun, bine, în afară de pandemie când nu am cântat.

M-am uitat la el și am spus bine, anul ăsta, hai să facem Crăciunul în familie, pentru că familia e cea mai importantă. Nu aș vrea să devin nostalgică și să plâng, dar e foarte bine când ai familie, ai părinți, ai bunici, ai, poate, frați, ai prieteni și poți o dată pe an să stai să mănânci, să te vizitezi, să fii mai liniștit.

Sunt artistă, îmi place să cânt, pentru mine anul acesta când nu cânt, e ceva…dar l-am înțeles și pentru familie facem lucrul acesta”, a spus, pentru Playtech Știri, Daniela Gyorfi.

Cântă la Londra de Revelion

Dacă anul acesta va petrece Crăciunul în Germania, Daniela Gyorfi va fi noaptea dintre ani în Anglia. „De Revelion o să cânt la Londra, la un resraurant românesc”, ne-a spus ea.

Artista nu s-a hotărât încă dacă o va lua pe Maria, fiica ei și a lui George Tal, în Anglia, întrucât deplasarea va fi strict în scop profesional și nu o va prelungi cu câteva zile libere.

„Stăm și ne gândim docamdată. Eu mă duc să cânt la Londra, adică plec dimineață, cânt și a doua zi mă întorc. Este foarte greu ca Maria să stea cu mine atâtea ore chiar dacă avem hotel, chiar dacă avem prieteni. Dacă continui vacanța, toți banii…aleluia. Ne găsim noi amândouă fetele să cheltuim!”, ne-a spus ea, excluzând din start ideea de vacanță.

Artista susține că se va relaxa totuși câteva zile în Tenerife, unde va cânta la începutul anului viitor:

„O să am o cântare în Tenerife și acolo am vorbit ca să stăm vreo 3 -4 zile, probabil că prin februarie martie”, a adăugat ea.

Video: Daniel Bălan

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro