15 nov. 2022 | 12:46

Gigi Becali a refuzat două milioane pe un jucător de la FCSB. „Pleacă, mă, de aici, că mă supăr pe tine”. Ce mesaj i-a transmis antrenorului Mihai Pintilii

Știri generale
Gigi Becali a refuzat două milioane pe un jucător de la FCSB. „Pleacă, mă, de aici, că mă supăr pe tine”. Ce mesaj i-a transmis antrenorului Mihai Pintilii
Gigi Becali a decis să-i amendeze pe cei trei jucători care au petrecut în club până dimineață

Gigi Becali este decis să vândă mai mulți jucători de la FCSB, dar negociază „la sânge”. A avut oferte pentru Andrei Cordea și Malcom Edjouma, dar le-a refuzat. Patronul i-a transmis antrenorului Mihai Pintilii un mesaj legat de Florinel Coman, după ce fotbalistul care l-a costat trei milioane de euro a jucat doar cinci minute în ultima partidă.

Gigi Becali a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru Andrei Cordea

Gigi Becali este ademenit tot mai des de gândul a se retrage din fotbal și a transmis că toți fotbaliștii sunt de vânzare. Doar că nu la orice sume. Deși FCSB s-a făcut de râs în Europa, patronul susține că a avut oferte pentru Malcom Edjouma, despre care presa franceză a scris că este pe lista lui Toulouse, dar și pentru Andrei Cordea.

„Am avut o ofertă pentru Cordea, două milioane, dar i-am spus: «Pleacă, mă, de aici că mă supăr pe tine». Am avut și pe Edjouma ofertă. Tot ce este bani, vând. Vând, vând, vând, cumpăr, vând, cumpăr, vând, cumpăr.

Eu tot vă spun un lucru vouă. Banii, banii și iar bani! Fără bani, eu nu pot să fac fotbal, intru în faliment. Uitați-vă la Dinamo, uitați-vă la Astra Giurgiu. «Am nevoie de bani», spunea Napoleon ca să câștige războiul. Obișnuiți-vă că am nevoie de bani. Ce spirit? Spiritul nu se poate fără bani. E vorba doar de bani. Nici o biserică nu faci fără bani”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Andrei Cordea a marcat în acest sezon opt goluri și a semnat cinci 5 assist-uri, în 25 de meciuri jucate în toate competițiile. Fotbalistul a fost transferat în anul 2021 de la Clinceni și a costat 50.000 de euro.

Gigi Becali, avertisment pentru antrenorul Mihai Pintilii

Gigi Becali insistă ca Mihai Pintilii să rămână antrenor la FCSB, deși nu are licența PRO. A stat pe bancă la partidele cu Rapid și FC U Craiova și le-a câștigat pe amândouă. Patronul a spus că este mulțumit de rezultate, dar i-a atras atenția că nu i-a plăcut că Florinel Coman a jucat doar cinci minute în ultimul duel din campionat.

„Ați văzut că pe Coman l-a băgat 5 minute, nu mă bag. Dar dacă echipa nu are rezultate, o să-i zic: «Băi, eu am nevoie de Coman, să iau bani pe el». Dar acum l-a băgat 5 minute că a avut rezultate”, a spus Becali, la Fotbal Club.

23 de meciuri, trei goluri și trei pase decisive reprezintă cifrele lui Coman în actualul sezon.

FCSB se află pe locul șase în SuperLiga din România la 15 puncte de primul loc.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Vești surprinzătoare de la ANM. Vine ce ne dorim mai puțin
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro