05 nov. 2022 | 23:07

Cum arată noua Dacia Sandero. Modelul e special, a fost lăudat de toată lumea. Preţul de la care va pleca maşina

Utile
Cum arată noua Dacia Sandero. Modelul e special, a fost lăudat de toată lumea. Preţul de la care va pleca maşina
Cum arata noua Dacia Sandero

Am aflat cum arată noua Dacia Sandero. Modelul de la Pitești este special și a fost lăudat de toată lumea. Preţul de la care va pleca maşina, disponibil în rândurile de mai jos ale articolului.

Dacia a îmbunătățit modelul Sandero. Care este prețul minim pentru un astfel de model

Dacia Sandero a primit o nouă înfățișare în fabrica de la Mioveni, astfel că modelul se alătură restul gamei Dacia purtând noua identitate a brandului.

Dacia și-a schimbat emblema, însă aceasta nu este singura modificare pe care producătorul de la Pitești o aduce modelelor sale.

Dacia vrea prețuri bune pentru modelele sale

Acum, Dacia se orientează către o abordare sustenabilă, asta însemnând că în continuare, constructorul de la Pitești își dorește ca aceasta să țină cont de caracterul accesibil al mașinilor lui.

Ce mai face Dacia Renault odată cu schimbarea emblemei

Astfel, în afară de modificarea emblemei Dacia, constructorul actualizează și showroom-urile sale, precum și aspectul vizual al mașinilor prin culori și linii de design noi.

Toate acestea sunt parte din noua identitate de brand pe care Dacia a adoptat-o. Acum noul hatchback-ul Sandero a fost prezent la Salonul Auto de la Paris, Franța, acolo unde de altfel a fost prezentată întreaga gamă Dacia.

Dacia, noi culori pentru modelele sale

Această actualizare a Sandero vine cu interesul de a reîmprospăta puțin marca de la Pitești.

În afară de noua siglă, Sandero a primit și noi culori, printre care și nuanța de gri, Urban Grey.

La început, această culoare a fost disponibilă doar pentru modelele Dacia Duster, însă acum și-a făcut loc în toată gama de modele a constructorului de la Pitești.

Dacia Sandero, modificată și la exterior

De asemenea, Sandero se prezintă cu diferențe și la exterior, unde se poate remarca grila redesenată. Aceasta integrează acum noul logo în formă de Y.

În plus, în partea din spate a autoturismului nu se mai regăsește un logo propriu-zis, ci înscrisul DACIA, care poate fi văzut pe hayon.

Sandero, modificări minime la interior

La interiorul Sandero diferențele sunt minime, cea mai notabilă fiind a volanului care a pierdut vechea siglă în favoarea scrisului DACIA de pe capacul airbag-ului.

De asemenea, din punct de vedere tehnic, Dacia Sandero nu prezintă diferențe. Modelul păstrează aceeași parte tehnică, neânregistrându-se schimbări la capitolul motoar sau cutie de viteză.

Cât costă noua Dacia Sandero

Prețurile pentru noile Sandero încep de la 13.650 de euro, pentru acești bani fiind disponibilă echiparea Expression care are în dotare un motor de 90 de cai putere și o transmisie manuală în 5 trepte.