25 oct. 2022 | 20:50

Secretul relației dintre Teo Trandafir și Mircea Badea: ‘Nu cred în relațiile de vorbit zilnic la telefon’

Monden
Secretul relației dintre Teo Trandafir și Mircea Badea: ‘Nu cred în relațiile de vorbit zilnic la telefon’
Detalii despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea.

Teo Trandafir și Mircea Badea sunt prieteni buni de zeci de ani. Celebra prezentatoare a făcut acum o serie de dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu colegul său de breaslă. Cei doi au trecut prin momente grele atunci când s-au despărțit de radio. „Am plâns în fiecare seară, timp de șase luni”, a subliniat moderatoarea de la Kanal D. Puțini din fanii vedetelor știau asta. Cum este acum relația dintre aceștia?

Detalii despre relația dintre Teo Trandafir și Mircea Badea: ,,am plâns în fiecare seară”

Teo Trandafir a oferit recent câteva dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu Mircea Badea. Cei doi sunt prieteni vechi, iar în urmă cu mulți ani au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de prezentatori de radio. Ambii au decis să se reorienteze după aproximativ un deceniu, lucru care i-a lăsat în lacrimi.

Despărțirea nu a fost deloc una ușoară, dar vedetele au rămas și acum în relații foarte bune. Vedeta Kanal D a vorbit și despre începutul ei în TV. Aceasta a mărturisit că a fost ,,obligată să facă acest lucru” din cauza contextului.

,,Am fost cumva „obligată să fac acest lucru, pentru că nu avea cine să facă acea emisie și managementul de atunci s-a gândit la mine. Eu nu știam să fac televiziune deloc, dar am avut noroc cu înțelegerea de care au dat dovadă cei din jurul meu și m-am bucurat de ajutorul oferit pentru a face acea emisiune cu Mircea Badea”, a povestit vedeta, pentru viva.ro. 

,,În mine s-a sfâșiat jumătate”

Teo Trandafir a subliniat că ea a solicitat prezența prietenului ei vechi pentru că a dorit pe cineva cu experiență lângă ea. De asemenea, cea din urmă a dezvăluit că a fost chimie din prima în cazul lor. Moderatoarea a povestit și că marele secret este să îți iubești partenerul cu adevărat.

,,Eu am solicitat prezența lui Mircea Badea, pentru că el făcuse matinal și înainte, și am dorit pe cineva lângă mine care știa cu ce se „mănâncă, pentru că eu nu făcusem televiziune aproape deloc. A fost chimie din prima. Ne-am dat seama că marele secret al lucrului în tandem în televiziune este să îți iubești partenerul cu adevărat, cu bune și cu rele. Noi stăteam mult mai mult împreună decât separat.”

,,Am plâns în fiecare seară timp de șase luni (n.r. după despărțirea de Mircea Badea). În mine s-a sfâșiat jumătate și a trebuit să învăț să o cresc pe măsură ce am văzut că și Mircea are succesul lui. Nu cred în relațiile de vorbit la telefon în fiecare zi”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Murături de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Cum se preparau deliciile perfecte pentru sezonul rece
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Se schimbă Codul Rutier. Interzis 3 ani după ce iei permis categoria B. Ce mașini nu poți conduce
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
MARE SĂRBĂTOARE! Ce se dă de POMANĂ! E mare PĂCAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
A murit Delia Budeanu. A fost una dintre cele mai iubite prezentatoare TV ale României
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro