13 oct. 2022 | 19:32

Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale din Centrul Vechi. Ce spune Garcea despre ei EXCLUSIV

Monden
Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale din Centrul Vechi. Ce spune Garcea despre ei  EXCLUSIV
Mugur Mihaescu are angajati din Bangladesh

Mugur Mihăescu „Garcea” are de ceva vreme printre angajații săi la cele trei pub-uri din Centrul Vechi al Capitalei câțiva muncitori veniți din Asia. Este vorba despre bărbați și femei din Bangladesh.

Mugur Mihăescu are angajați din Bangladesh. Câți oameni muncesc în barurile actorului

„La noi s-au nimerit persoane din Bangladesh, atunci când am încheiat contractul cu diverse firme care aduc forță de muncă din străinătate. Din totalul celor 70 de angajați, de care dispunem în prezent, 17 sunt din Bangladesh, bărbați și femei”, a precizat Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

Potrivit acestuia, cei 17 sunt oameni normali, care-și fac bine treaba pentru care au fost angajați.

„Nu poți judeca un popor după 17 indivizi, pe care-i poți întâlni într-un anume moment al vieții tale. Mi se par niște oameni obișnuiți, cu bune și cu rele, asemenea nouă întru totul. Nu m-ar mira deloc dacă unii dintre ei s-ar gândi sau se gândesc deja că nu mai au prea mult de stat prin România, fiindcă gândul le zboară către alte zări, cum ar fi Germania sau alte țări din vest. În fond, sunt total de înțeles!”, a adăugat același Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu, patron alături de fratele lui

El deține de mai bine de zece ani, împreună cu fratele său, pub-urile St. Patrick, Party Room și Kilkenny.

Cel care a transformat supranumele de „Garcea” într-un nume de scenă cu un mare impact și la ani buni după ce personajul nu mai apare în emisiuni de televiziune susține că în acest moment afacerile sale au în față marea amenințare a inflației.

„După mine, ăsta este pericolul numărul 1, inflația. Am intrat într-un cerc vicios din care nu știu cum vom ieși. Noi, patronii, spre exemplu, nu putem mări marja de profit, fiindcă riști să nu-ți mai intre lumea în restaurant dacă crești prețurile. De asemenea, ești obligat să majorezi salariile. Dacă nu o faci, îți pleacă și actualii angajați cu prima ocazie. Va fi foarte delicată situația, poate și pentru că am reușit să ne refacem și personalul din restaurante, după nenorocita aia de pandemie!”, apreciază el.

Ce se întâmplă din cauza inflației

Mugur Mihăescu e de părere că în acest moment bucureștenii s-au reîntors în proporție de 80% la vechiul obicei de a-și petrece după-amiezele și zilele libere prin Centrul Vechi: „Acest procent poate părea multora dintre noi mare, dar nu este. Tocmai din cauza inflației! Atunci când puterea de cumpărare scade, mulți încep să se gândească la diverse soluții de economisire sau chiar de supraviețuire, pe bună dreptate!”.

Pe de altă parte, Mugur Mihăescu se laudă că a reușit să încheie un contract bun cu furnizorul de energie electrică, valabil până în toamna viitoare, care-i dă posibilitatea de a nu se simți amenințat din această perspectivă.

„După ce am reușit să-mi asigur un contract bun pe partea de electricitate, fiindcă la noi totul e electric, până și mâncarea o producem în cuptoare electrice, mă gândesc în aceste vremuri și la alte moduri de a-mi diversifica afacerile. Am deschis și o afacere de livrare de pizza, exclusiv la domiciliu, care a prins foarte bine. Este vorba despre pizza Zest. Am și alte idei de afaceri, total diferite de lumea HORECA, dar încă nu am reușit să le materializez. Când am s-o fac, am să anunț public!”, conchide Garcea.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro