13 oct. 2022 | 12:30

Testul de atenţie al toamnei. Doar 1% dintre oameni pot vedea pisica ascunsă printre lemne. Ai 9 secunde la dispoziţie!

Diverse
Testul de atenţie al toamnei. Doar 1% dintre oameni pot vedea pisica ascunsă printre lemne. Ai 9 secunde la dispoziţie!
Testul de atenţie al toamnei. Tu poți să identifici locul în care se află pisica adormită? Doar 1% dintre oameni reușesc.

Testul de atenţie al toamnei. Îți place să rezolvi teste de inteligență sau să deslușești iluziile optice? Dacă răspunsul este afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Testează-ți puterea de concentrare, încercând să găsești pisica ascunsă printre lemne. Ai la dispoziție nouă secunde pentru a rezolva misterul. Doar 1% dintre oameni identifică animalul de companie în locul corect.

Testul de atenţie al toamnei

Testul de atenție care arată dacă ești genial. Tu reușești să îți antrenezi abilitățile mentale într-un stil puțin diferit? Când spunem „diferit”, ne referim la capacitatea creierului de a adopta o perspectivă nouă de analiză a informațiilor pe care i le transmit ochii. Așa s-ar explica, practic, iluziile optice, indiferent dacă sunt fizice, fiziologice sau cognitive.

Imaginile care prezintă iluzii optice, precum materialul de mai jos, reprezintă o parte a psihanalizei care se ocupă de înțelegerea felului în care creierul percepe lucrurile din jurul său, pe baza informațiilor pe care i le transmit ochii. Doar privind o situație dintr-un unghi diferit, creierul își poate forma o percepție nouă.

Vrei să îți tstezi și tu capacitatea de concentrare? Dacă ai abilități de atenție profund dezvoltate, ar trebui să rezolvi iluzia optică în cauză în maximum nouă secunde. În imaginea de mai sus, printre lemnele din curtea situată lângă pădure se odihnește o pisică.

Materialul cu pricina a devenit viral pe rețelele sociale, unde a fost distribuit de un utilizator care le-a cerut prietenilor săi să identifice locul în care o pisică doarme. Iluzia optică a stârnit multe controverse pe internet, o parte dintre internauți susținând că, de fapt, animalul de companie nu este ascuns printre lemne, ci lângă ele.

Unde doarme pisica ascunsă?

Totuși, răspunsul corect este unul singur. Nu este cel mai ușor test de atenție, dovadă fiind faptul că doar 1% dintre persoanele care îl rezolvă reușesc să îl descifreze cu adevărat. Tu poți să găsești pisica în doar nouă secunde?

Îți dăm un indiciu! Pisica adormită se află, cum s-ar spune, chiar în fața ochilor tăi. E sub privirile tale, nu trebuie să te complici foarte mult. Trebuie, în schimb, să ai o atenție sporită. Blana animalului de companie este camuflată cu fundalul imaginii în cauză. În material se poate observa o grămadă de lemne și o pădure, în spate. Unde este pisica adormită?

Nu ai reușit să o identifici în nouă secunde? Nu îți fă griji. Realitatea e că trebuie doar să îți antrenezi creierul mai des cu astfel de teste. Nu doar că vei deveni mai rapid, ci vei putea să dezvolți abilități mult mai puternice de concentrare, aspect foarte important în viața de zi cu zi.

Analizează partea central-superioară a imaginii. În zona menționată, o pisică cu blană deschisă la culoare se odihnește printre lemne. Ai reușit să o identifici? Compară răspunsul tău cu cel din imaginea explicativă de mai jos.

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
O bancă celebră pune pe liber mii de oameni. Angajați care rămân pe drumuri
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro