15 sept. 2022 | 07:24

Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu. „A fost ani de zile în emisiune” EXCLUSIV

Monden
Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu. „A fost ani de zile în emisiune” EXCLUSIV
Reacția lui Nea Mărin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu în urmă cu câțiva ani. Cum a reacționat vedeta TV.

Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu. Nea Marin se declară șocat de informația apărută, potrivit căreia i-ar fi dat un pumn în față Danielei Crudu, la filmările emisiunii sale. Vedeta TV a spus în exclusivitate pentru Playtech.ro că nu a lovit niciodată o femeie și că plecarea sa din Antenă nu are legătură cu acest lucru. Mai mult, Nea Mărin a adăugat că majoritatea femeilor din jurul său au operații estetice și nu are nimic împotriva acestora.

Reacția lui Nea Marin despre „pumnul” pe care i l-a dat Danielei Crudu

Daniela Crudu nu a mai apărut în nicio emisiune a Antenei 1 de la începutul acestui an. Dispariția sa de pe micile ecrane ar avea legătură, potrivit unor informații, cu Nea Marin. Mai precis, acesta i-ar fi dat un pumn în față, după ce s-a luat de operațiile sale estetice. În replică, bruneta ar fi trântit cu geanta în masă. De atunci, vedeta a reziliat orice contract cu trustul respectiv.

Contactat pe marginea acestui subiect, Nea Marin a declarat că decizia luată de Daniela Crudu, de a-și vedea de treburile sale, altele decât televiziunea, nu are nicio legătură cu un astfel de incident ce ar fi avut loc în cadrul filmărilor emisiunii sale.

Mai mult, acesta ne-a mărturisit că nu a lovit niciodată un bărbat în față și, cu atât mai puțin, o femeie.

„N-am lovit în față nici măcar un bărbat. Dar mai ales o femeie! Doamne, Dumnezeule, niciodată nu am făcut asta. Copiii ăstia nu au ce face, își fac de lucru. Ea a fost ani de zile la noi la emisiune. S-a simțit foarte bine. Dar are și ea problemele ei, a plecat din țară, e treaba ei. Eu am lucruri mai importante de făcut”, a declarat Nea Mărin în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Ce spune despre femeile „tunate”

Cât despre faptul că incidentul respectiv a pornit de la operațiile estetice ale Danielei Crudu, Nea Marin ne-a mărturisit că nu are absolut nimic împotriva femeilor „tunate”.

„Majoritatea femeilor din jurul meu au operații estetice. N-am nimic cu ele. Avem noi glumițele noastre”, a mai adăugat acesta.

În prezent, Daniela Crudu s-a mutat în Suedia, acolo unde locuiește sora sa. Vedeta a acceptat să apară în fotografii indecente pe un site pentru adulți și are mai multe contracte de imagine. Printre acestea se numără și unul cu o casă de pariuri din Rusia.

Ce i-a putut face Liviu Vârciu

Lui Nea Marin nu i-a picat prea bine postarea bunului său prieten, Liviu Vârciu, care a anunțat că acesta s-a operat de apendicită și a adăugat mai multe comentarii pe marginea acestui subiect. Vârciu este însă convins că Nea Mărin nu s-a supărat din cauza „glumei” sale.

„Nu se supără el pe mine așa ușor. Am făcut doar o glumă. Nea Marin e un rău necesar. Când îl văd, îmi vine să-l omor. Când nu, mi se face dor de el. De 12 ani ne știm. Emare dragostea dintre noi. Ne-am mai și certat, dar a fost dulce împăcarea”, ne-a mai spus acesta .

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
Kim Jong Un, prima declarație după ce Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile de legătură cu Coreea de Sud
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Cel mai cutremurător film a apărut pe Netflix. Atenție! Trebuie să ai inima tare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Doliu în fotbalul românesc. Fostul președinte al celor de la Dinamo s-a stins în noaptea de joi spre vineri
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro