Gogoșile sunt adorate de oameni din lumea întreagă. Unii le preferă pe cele cumpărate de la diverse patiserii sau din supermarket, dar gospodinele insistă să le gătească acasă de la zero. Deși par ușor de făcut, poți să ai parte de un eșec dacă nu ești atent la cantități și nu frămânți bine aluatul. Ai mai jos trei reguli de aur de la care să nu te abați. Cu siguranță toți pofticioșii din familie o să fie mulțumiți de desertul tău.
Bucătăresele au rețete personalizate de gogoși. Acestea sunt adorate în special de cei mici. Preparatul se face rapid și nu necesită mult timp sau o listă lungă de ingrediente.
Cu toate că par simplu de făcut, poți să greșești imediat când vine vorba de aluat. Cei mai mulți preferă să le cumpere de la cofetării sau supermarket-uri, dar cu siguranță nu au același gust ca cele făcute în casă.
Toate gospodinele știu că imediat după ce le iau de pe foc trebuie să le pună într-un castron care are în interior șervețele curate. În felul acesta bucățile de aluat prăjit nu vor avea grăsime în plus pe ele și nu vor fi grețoase.
Poți să le faci o umplutură de vanilie sau de ciocolată, să le dai prin ciocolată topită sau să le servești cât mai simplu cu zahăr pudră pe deasupra. Nu este indicat să le servești fierbinți.
Lasă bucățile să se odihnească preț de cel puțin patru minute într-un recipient, iar mai apoi decorează totul așa cum își doresc pofticioșii din familia ta. Cu siguranță toți invitații vor fi mulțumiți de rezultat.