Orez cu lapte – unul dintre cele mai delicioase feluri de mâncare, care ne aduce aminte, inevitabil, de vremurile copilăriei. Fiecare dintre noi am făcut cunoștință, la un moment dat, cu acest preparat. Poate că ne-a rămas bine implementată în minte aroma delicioasă a orezului. Sau poate că am rămas fascinați de textura pufoasă a sa. În rândurile de mai jos vom discuta despre secretul celui mai bun orez cu lapte. Află ce anume face acest tip de mâncare atât de special.
Pentru a prepara cea mai bună rețetă de orez cu lapte, trebuie să ne întoarcem în timp și să apelăm la cartea de bucate a bunicii. Dacă te-ai întrebat ce anume face atât de special acest fel de mâncare, te afli la locul potrivit. Este vorba despre un ingredient folosit de mamele noastre în multe preparate dulci.
Așa cum probabil ai ghicit deja, scorțișoara este ingredientul cheie care schimbă totul la aroma orezului cu lapte. Gustul acestui fel de mâncare va deveni pur și simplu inconfundabil, după ce presari puțină scorțișoară în lapte sau orez. Aduce aminte de faimoasele rulouri cu scorțișoară, preparate de gospodine toamna târziu.
Acum, că știi exact care este secretul celui mai aromat orez cu lapte, să vorbim despre cum trebuie să prepari acest fel de mâncare. În continuare, vom prezenta două rețete de orez cu lapte, dintre care una este special concepută pentru a fi pregătită la cuptorul cu microunde.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ingrediente:
Mod de preparare: