30 aug. 2022 | 08:07

Cuplu surpriză în showbiz. Brad Pitt a fost surprins la Paris și New York alături de o mare vedetă

Monden
Cuplu surpriză în showbiz. Brad Pitt a fost surprins la Paris și New York alături de o mare vedetă
Cine ar fi noua cucerire a lui Brad Pitt

Soarele ar fi răsărit și pe strada lui Brad Pitt. După mariajul eșuat cu Angelina Jolie, celebrul actor pare să-și fi redeschis inima pentru o nouă poveste de iubire. Pitt a fost surprins, recent, pe străzile orașului Paris, luând prânzul alături de unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Despre cine ar fi vorba.

Cu ce fotomodel s-ar iubi, acum, actorul Brad Pitt

Brad Pitt pare să-și fi revenit după separarea de frumoasa Angelina Jolie și este pregătit să iubească din nou. Faimosul actor de la Hollywood a demonstrat, încă o dată, că este un adevărat Don Juan și, la 58 de ani, a reușit să cucerească inima superbului model Emily Ratajkowski.

Cei doi au fost surprinși împreună atât în New York, cât și la Paris, unde au luat prânzul împreună și s-ar fi ținut tandru de mână, făcând schimb de priviri dulci, de îndrăgostiți.

Momentan, niciunul dintre ei nu a confirmat, oficial, faptul că ar forma un cuplu, iar potrivit surselor intime celor doi, legătura lor ar fi una recentă, vedetele bucurându-se de fiorul unei relații aflate la început.

Deși există o diferență de vârstă de 27 de ani între cei doi, se pare că Brad Pitt și Emily ar fi destul de apropiați, bucurându-se din plin unul de compania celuilalt.

Lui Brad i-a plăcut de Emily la petrecerea Vanity Fair Oscar din 2020. Nu erau într-o zonă privată sau ceva de genul acesta, dar vorbeau cu prietenii din jur

Evident, pe atunci o posibilă idilă ar fi fost interzisă. Ea era fericită, fiind căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, iar Brad a respectat asta. El a cerut-o să iasă, iar ea a spus da.

Ea a spus întotdeauna că Brad e drăguț și, așa cum a văzut ea, ce a avut de pierdut?”, , a declarat o sursă apropiată din anturajului actorului pentru OK! Magazine.

Emily Ratajkowski a divorțat de fostul soț care i-a fost infidel

Fotomodelul în vârstă de 31 de ani este cunoscut drept femeia cu cei mai frumoși sâni din lume, o femeie perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente, care au făcut foarte mulți bărbați să suspine, de-a lungul timpului.

Emily Ratajkowski este, în prezent, căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, bărbatul care i-a dăruit un copil în anul 2021.

Frumoasa șatenă se află în proces de divorț de actualul soț infidel, de care s-a despărțit în urma numeroaselor aventuri extraconjugale pe care acesta le-a avut, pe parcursul mariajului lor.

Digisport.ro
Un milionar român la Paris: ”Bă, ce sărac e ăsta, vai mama lui”. Ce obișnuiește să facă în Capitală: ”E mult mai ieftin”
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Patru zodii care dau lovitura la început de octombrie. Banii vin din toate direcțiile
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Show-ul grotesc al proxenetului român care a fost condamnat în Marea Britanie. Bărbatul s-a filmat în timp ce arunca cu banii
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Amantul Elenei Ceaușescu. Misterul bărbatului cu care l-a înșelat pe Nicolae
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Centralele de apartament vor fi înlocuite în România. Ce se montează în loc
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
Modificări la PLATA pensiei. ANUNȚUL Casei de Pensii
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
„În camera asta am crescut eu” Cum arată casa în care a copilărit Ramona Olaru. Imaginile din interior i-au surprins pe mulți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro