03 aug. 2022 | 19:17

Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporții. „Este inacceptabil”

Sport
Cristiano Ronaldo, implicat într-un scandal de proporții. „Este inacceptabil”

Cristiano Ronaldo este personajul principal al celui mai nou scandal de la Manchester United. Starul portughez s-a enervat că a fost scos de pe teren, în pauza unui meci amical, s-a urcat în mașină și a plecat acasă. Antrenorul „diavolilor” a spus că nu va trece cu vedere acest gest și vrea să-și pedepsească vedeta.

Cristiano Ronaldo a plecat acasă în timpul unui meci amical susținut de Manchester United

Cristiano Ronaldo își „forțează” plecarea de la Manchester United. Starul portughez a început mai târziu pregătirea cu echipa, pentru că și-a căutat un nou contract, iar acum a „otrăvit” vestiarul. Portughezul a făcut parte din primul 11 al partidei amicale cu Rayo Vallecano, dar antrenorul Erik Ten Hag, adus în această vară pe Old Trafford, l-a înlocuit la pauză. Gestul tehnicianului l-a scos din sărite pe atacantul de 37 de ani care s-a urcat în mașină și a plecat acasă. Spre uimirea colegilor și a oamenilor din staff.

Antrenorul Erik Ten Hag este adeptul unui regim strict, iar acum acest conflict, îi pică foarte bine, mai ales că s-a zvonit că vrea să scape de fotbalistul care a cucerit de cinci ori „Balonul de Aur”. Acum a anunțat că nu va trece cu vederea acest incident.

„Nu am de gând să trec cu vederea ce s-a întâmplat! Este inacceptabil pentru toţi cei care sunt implicaţi aici. Suntem o echipă, asta înseamnă că trebuie să stai până la finalul meciului”, a declarat Erik Ten Hag pentru Viaplay Sport, citat de gazzetta.it.

Antrenorul are de gând să-l treacă pe bancă în primul meci oficial din acest sezon și presa din Anglia susține că Ronaldo va fi rezervă în duelul cu Brighton. Tot jurnaliștii au aflat că starul portughez a fost oferit mai multor formații din Europa, dar oficialii acestor grupări l-au refuzat. Singurul antrenor de top care a fost de acord să lucreze cu fotbalistul lusitan a fost Diego Simeone care îi vrea la Atletico Madrid.

Nu este singura propunere. Un club din Arabia Saudită i-a propus 250 de milioane de euro pentru un contract de doi ani. Manchester United ar primi 30 de milioane de euro dacă se va parafa această afacere.

Tot jurnaliștii insulari au aflat că jucătorul are deja un plan pentru momentul în care se va retrage și a început să-și contruiască o vilă luxoasă. Bugetul alocat inițial a fost de 10 milioane de lire sterline, dar din cauza faptului că prețurile materialelor au crescut foarte mult, prețul a ajuns la 17 milioane de lire sterline.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro