31 oct. 2019 | 20:08

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emoționant pe care l-a făcut soția artistului

Știri generale
Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emoționant pe care l-a făcut soția artistului

Mihai Constantinescu a fost condus pe ultimul drum, joi, fiind înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, din Capitală. Funeraliile au fost organizate de către Simona Secrier, soția regretatului cântăreț și compozitor. Artistul a încetat din viață marți, la vârsta de 73 de ani, fiind internat la Spitalul Floreasca din Capitală, după o suferință cardiacă de câteva luni.

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu

Ce mesaj apare pe crucea lui Mihai Constantinescu. Gestul emoționant pe care l-a făcut soția artistului

Mihaela Constantinescu a plâns în hohote la mormântul regretatului compozitor (sursă foto: Libertatea)

Simona Secrier a fost foarte afectată de trecerea în neființă a marelui artist, așa cum era de așteptat, iar soția lui Mihai Constantinescu fiindu-i acestuia alături până în ultima clipă. „Iubirea ta este tatuată în inima mea!’, a fost mesajul emoționant pe care cea de-a doua soție a lui Mihai Constantinescu l-a trecut pe panglica funerară. De asemenea, aproape i-a fost regretatului cântăreț și Mihaela, prima lui soție, care a avut ochii în lacrimi, în momentul în care acesta a fost coborât în pământ.

Mihai Constantinescu s-a stins marți, după aproape cinci luni petrecute în comă, în grija medicilor de la Spitalul Floreasca din București, potrivit viva.ro. A suferit un infarct, iar cea care l-a găsit în stare de inconștiență a fost Simona, care a sunat de urgență după o Ambulanță. Deși a fost preluat foarte repede și resuscitat, artistul nu și-a revenit absolut deloc în toată perioada petrecută pe patul de spital.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi că marele artist va fi onorat pentru întreaga carieră în domeniul muzical, post-mortem. Mihai Constantinescu va fi decorat cu Ordinul „Pentru Merit”, având grad de Cavaler.

„În semn de apreciere pentru importanta carieră artistică dedicată muzicii uşoare româneşti, pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generaţii de interpreţi, preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Pentru Merit» în grad de Cavaler interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Alexia Eram l-a uitat rapid pe Mario Fresh. Cine o face fericită
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Sumele vor fi virate pe carduri pe 16 octombrie! Guvernul demarează plata
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE privind ADERAREA la Schengen. AUSTRIA a făcut ANUNȚUL
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro