Adriana Bahmuțeanu a răbufnit după moartea lui Mihai Constantinescu! Vedeta de la Antena 1, mărturisiri emoționante despre artist

Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj pe Facebook după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare, iar printre vedetele care au dorit să transmită un mesaj după moartea artistului s-a aflat și Adriana Bahmuțeanu. Ea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a menționat momentele în care Mihai Constantinescu umplea stadioanele la concertele sale.

Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj pe Facebook după moartea lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a murit, marți, la vârsta de 73 de ani, după ce a stat internat la Spitalul Floreasca timp de cinci luni. Artistul a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare, iar la ceremonie au participat, alături de rude și prieteni și vedete autohtone care l-au îndrăgit. Ziarele și televiziunile au scris și au relatat despre trecerea în neființă a artistului și mulți s-au grăbit să critice jurnaliștii că abordează subiectul.

Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Adriana Bahmuțeanu le-a transmis criticilor că este normal ca presa să vorbească în aceste zile despre marele artist.


„Acum, că s-a dus, deși mi-aș fi dorit să mai stea și să ne mai zâmbească un pic, unora li se pare indecent că televiziunile titrează cu titluri mari vestea trecerii în neființă a marelui artist. Niște doamne chiar blamează presa care, în nemernicia ei, își permite să le amintească tuturor cine a fost Mihai Constantinescu și ce-a făcut el la viață lui, fie-i țărâna ușoară!

Eu una cred că mai ales acum rolul presei este să-i aducă dragului nostru Mihai un ultim omagiu! Un mare artist care și-a trăit viața decent și simplu, care acum 30 de ani umplea stadioane, ca și acum câțiva ani, când la Forța Zu a fost aplaudat de mii de tineri din noua generație! Un artist pe care televiziunile îl iubeau, îl promovau și unde era mereu invitat să cânte sau să povestească ce mai făcuse”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI