29 iul. 2022 | 12:51

Cine este fotbalistul care nu vrea să vină la FCSB pentru că îi este teamă de criticile lui Gigi Becali. Patronul a anunțat cu ce jucători negociază

Sport
Cine este fotbalistul care nu vrea să vină la FCSB pentru că îi este teamă de criticile lui Gigi Becali. Patronul a anunțat cu ce jucători negociază

Gigi Becali s-a râzgândit! Nu se mai retrage din fotbal și a făcut un plan serios de achiziții, mai ales în plan ofensiv, în care este dispus să investească multe sute de mii de euro. Unul dintre jucătorii cu care negociază ezită să semneze contractul pentru că se teme de „gura patronului”. Finanțatorul FCSB a făcut o ofertă și pentru David Miculescu de la UTA și este gata să plătească 700.000 de euro.

Gigi Becali „sparge banca” pentru achiziții de jucători

Gigi Becali și-a asigurat bugetul pentru acest sezon, după ce l-a vândut pe Florin Tănase în China, iar FCSB a trecut de Saburtalo și s-a calificat în turul trei preliminar al Europa Conference League. Din două „mutări” a încasat 3,5 milioane de euro, iar acum nu se mai gândește la retragerea din fotbal, „afacerea care mănâncă bani”, ci la achiziții de jucători.

Patronul FCSB s-a trezit dis-de-dimineață și a început să dea telefoane și să facă oferte. I-a promis noului antrenor că-i va aduce jucători de atac și îl vrea pe David Miculescu de la UTA. Nu este prima negociere dintre cele două părți. Gigi Becali a oferit 500.000 de euro, la începutul anului, dar oficialii clubului din Arad au cerut „dublu”. Datele negocierilor sunt acum altele, iar sumele au crescut foarte mult. Patronul FCSB a oferit 700.000 de euro, în timp ce conducătorii formației arădene vor cu un milion mai mult.

„Acum cheia este la tatăl copilului. Joacă şi în cupele europene, titular din prima, joi îl vedem la televizor. Nu mai fac ce am făcut, să dau așa bani mulți. E adevărat, dacă vor să înțeleagă și putem să negociem”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Jucătorul care nu vrea la FCSB pentru că se teme să nu intre în „gura” patronului

Gigi Becali întâmpină o situație foarte stranie, care l-a suprins foarte tare. A aflat că Pavol Safranko nu vrea la FCSB pentru că se teme că va fi criticat, după „obiceiul casei”.

„Să vedem astăzi… El a zis că nu vrea să vină că e frică că îl critic eu. Și negociem, să vedem și la bani”, a mai afirmat finanțatorul formației.

Pavol Safranko este un atacant din Slovacia care acum joacă în Africa de Sud. În perioada pe care a petrecut-o la Sepsi a marcat 17 goluri și a oferit 10 pase decisive în 73 de partide.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro