Micii sunt adorați de români! Unii abia dacă văd un weekend reușit fără un grătar în familie care să conțină și acest preparat. Gospodinele preferă să îi facă în casă, nu să îi cumpere. Deși par foarte ușor de pregătit, există câteva trucuri care să îi facă perfecți și chiar mai buni decât la restaurant. De ce ingredient special ai nevoie și cu ce trebuie să îi ungi înainte să îi pui pe grătar? Iată cum trebuie să procedezi!
Românii sunt aprigi atunci când vine vorba despre mici. Ei sunt serviți deseori la grătarul de duminică alături de familie, iar vara clar sunt de nelipsit de la o întrunire cu cei dragi.
Pretențiile tuturor sunt mari pentru preparatul lor preferat, așa că aceștia nu trebuie să fie arși sau prea tari. De asemenea, carnea trebuie să fie foarte bine condimentată, iar la final ei să fie suculenți și pufoși.
Prepararea lor nu necesită cunoștințe gastronomice extraordinare, dar există totuși câteva reguli de la care nu trebuie să te abați. Ai mai jos câteva trucuri care să te ajute să pui pe masă cei mai buni mici. Nu trebuie să uiți să acorzi atenție focului și tipului de grătar.