05 iul. 2022 | 10:58

Ritualul pe care îl au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: ‘A devenit tradiție pentru noi’

Monden
Ritualul pe care îl au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: ‘A devenit tradiție pentru noi’
Ritualul pe care il au Andreea Marin si Adrian Brancoveanu

De mai bine de 5 ani de zile, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu solid, unit și extrem de apreciat în showbizul românesc. Vedeta este obișnuită cu admiratorii săi care o întreabă constant dacă se vede pășind în fața altarului, alături de iubitul ei. Fosta Zână a Surprizelor a făcut lămuriri asupra subiectului fierbinte.

Ce ritual de cuplu au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Carismatici, eleganți, simpatici și foarte îndrăgostiți, așa i-ar descrie fanii Andreei Marin pe ea și partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu.

Deși vedeta de televiziune și consulul sunt împreună de mai bine de 5 ani, aniversare pe care au serbat-o de curând, diva nu a vorbit, momentan, despre o posibilă căsătorie, deși urmăritorii săi de pe rețelele sociale așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Andreea Marin se va căsători din nou.

Discretă din fire, așa cum o știm dintotdeauna, într-un interviu acordat Revistei VIVA!, Andreea Marin a spus că nu va dezbate public niciodată povestea lor de dragoste, semn că este foarte fericită alături de diplomat.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa. Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună.

Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem.”, a declarat Andreea Marin, exclusiv pentru viva.ro.

Unde vor serba cei doi amorezi aniversarea celor 5 ani de relație

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu adoră să călătorească împreună, aceasta fiind una dintre activitățile lor favorite în cuplu. În fiecare an, cei doi parteneri vizitează Italia, o țară de care îi leagă foarte multe amintiri plăcute.

2022 nu face excepție de la regulă, întrucât vedeta de televiziune și consulul plănuiesc să-și serbeze aniversarea celor 5 ani de relație pe meleagurile peninsulei italiene, după cum însăși Andreea Marin le-a povestit jurnaliștilor.

„Și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.

De curând (n.r. – a plâns de fericire). Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile.”, a completat celebra prezentatoare TV.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Florin Marin are un nou iubit. Devoratorul de milionari a primit vilă cu piscină lângă Arafat
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Doliu național în România! Spunem adio marelui campion: Rămâne în inimi ca un mare OM
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro