23 iun. 2022 | 07:42

Boris Johnson dezvăluie singura soluția care ar ajuta la înfrângerea Rusiei în război. Serviciul britanic de informații, avertisment crunt către Occident

Politică
Boris Johnson dezvăluie singura soluția care ar ajuta la înfrângerea Rusiei în război. Serviciul britanic de informații, avertisment crunt către Occident
Boris Johnson, premierul Marii Britanii

Pemierul britanic, Boris Johnson, este unul dintre oficialii europeni care s-a implicat în încercarea de a rezolva conflictul militar din Ucraina, trecând fără nicio îndoială de partea țării invadate. Acesta a făcut apel în repetate rânduri către Occident, solicitând oferirea sprijinului militar și financiar Ucrainei pentru a putea contraataca Rusia, bine poziționată pe câmpul de luptă în această perioadă. În urmă cu puțin timp, premierul a transmis informațiile descoperite de serviciul de informații al Apărării privind modul în care Ucraina poate obține rezultate bune împotriva armatei ruse.

Care sunt șansele ca Rusia să fie doborâtă de Ucraina

Volodimi Zelenski a avertizat la începutul acestei săptămâni faptul că Rusia va avea, cu siguranță, o dorință acerbă de a ataca și mai agresiv Ucraina, având în vedere desfășurarea a trei summituri importante, dedicate în mod special Ucrainei, și rezolvării problemelor apărute în urma războiului.

Avertismentul liderului ucrainean s-a concretizat rapid, astfel că bombardamentele Rusiei generează adevărate catastrofe în anumite regiuni ale Ucrainei, în urma cărora mor zeci de oameni nevinovați, inclusiv copii.

Premierul britanic a transmis în urmă cu câteva ore descoperirea făcută de serviciul britanic de informații, privind modul în care bombardamentele Rusiei ar putea fi oprite.

Potrivit acestuia, atacul Rusiei în războiul din Ucraina se va domoli în următoarele luni, pe măsură ce armata sa îşi va epuiza resursele, aceasta fiind singura soluție care ar oferi șanse Ucrainei să contraatace.

„Serviciul nostru de informaţii în domeniul apărării crede, totuşi, că în următoarele câteva luni, Rusia ar putea ajunge la un punct în care nu mai există niciun impuls de înaintare, deoarece şi-a epuizat resursele”, a declarat Boris Johnson într-un interviu pentru cotidianul german Sueddeutsche Zeitung.

Cum va arăta victoria Ucrainei

Boris Johnson susține că, pentru a avea rezultate semnificative pe câmpul de luptă, Ucraina trebuie neapărat să primească din partea Occidentului ajutoarele pe care Volodimir Zelenski le solicită neîncetat. Premierul a dat asigurări cu privire la o viitoare dezbatere pe această temă în cadrul summitului Grupului celor Şapte, desfășurat în Germania.

„Atunci trebuie să îi ajutăm pe ucraineni să inverseze dinamica. Voi pleda pentru acest lucru la summitul Grupului celor Şapte (care va avea loc în Germania). În măsura în care ucrainenii sunt în poziţia de a începe o contraofensivă, aceasta ar trebui să fie sprijinită. Cu echipamente pe care ei le cer de la noi”, a adăugat Boris Johnson.

Premierul britanic a fost întrebat, cum ar arăta din punctul său de vedere o posibilă victorie a Ucrainei sau, din contră, înfrângerea Rusiei. Acesta spune că primul semn ar fi acela al recuperării independenței Ucrainei dinainte de război.

„Să recâştigăm cel puţin status quo-ul de dinainte de 24 februarie şi ca trupele Rusiei să fie respinse din zonele pe care le-au invadat”, a concluzionat oficialul.

 

 

Digisport.ro
Ce se întâmpla în locuința lui Ronaldo în timp ce el juca pentru Al-Nassr. Georgina a făcut totul public pe internet
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Înșelătorie la ATM. Poți rămâne cu contul gol în doar câteva secunde
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
George Simion, probleme cu poliția. A fost implicată și soția sa, Ilinca
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Obligatoriu să înregistrați adresa de reședință! Se aplică din octombrie. Trebuie depusă dovada reședinței
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro