29 mart. 2022 | 10:39

Boala gravă de care a suferit Vlăduţa Lupău înainte să rămână însărcinată: „Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil”

Monden
Boala gravă de care a suferit Vlăduţa Lupău înainte să rămână însărcinată:
Boala de care a suferit Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău trăiește una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții sale, de când a aflat că va aduce pe lume un bebeluș. Frumoasa artistă este însărcinată cu primul său copil și numără lunile până când își va ține fiul în brațe. Cum a descoperit bruneta că este gravidă.

De ce boală cumplită a suferit Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău mărturisește că nu a apucat să își facă test de sarcină, deoarece anumite probleme de sănătate au condus-o direct la poarta spitalului. Celebra cântăreață spune că nu a avut simptomele femeilor gravide, ci a ajuns la medic, acuzând probleme respiratorii.

În urma unor analize, doctorii au anunțat-o că poartă un copil în pântece, veste pe care bruneta a primit-o cu multă bucurie și emoție. Vlăduța Lupău este însărcinată în 5 luni și abia așteaptă ziua în care va își va strânge fiul în brațe.

„Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a declarat Vlăduța Lupău.

„Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet!”

Deși este extrem de fericită, artista a trecut prin momente extrem de dificile în trecut. În 2021, Vlăduța Lupău a fost supuse unei operații dificile, după ce a fost diagnosticată cu o boală severă, endometrioza.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro.

Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii.

Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate.”, a completat frumoasa brunetă, potrivit wowbiz.ro.

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adrian Rus și este însărcinată cu primul copil al cuplului. Bruneta va aduce pe lume un băiețel, în vara acestui an.

Parteneri
Raluca Moianu a devenit soacră mică. Fiica ei s-a căsătorit. Cine este soțul celebru al tinerei de 19 ani
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Cum arată o casă în care s-a investit 1 milion de euro! Roxana Nemeș și afaceristul Călin Hagima se laudă cu rezultatul! FOTO
Unica.ro
Veste colosală Traian Băsescu. Fratele său l-a anunțat chiar acum
EVZ.ro
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Plata cu cardul. Se pregătesc amenzi usturătoare. NU au voie să refuze
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
FĂRĂ PENSIE de la 1 OCTOMBRIE! CASA de PENSII a spus-o CLAR
Mediaflux
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Il mai știi pe Emiluț, copilul devenit viral pentru că nu voia să meargă la grădiniță? Cum arată acum, la 12 ani
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro