În câte luni este însărcinată Vlăduța Lupău, de fapt. Primele declarații despre sexul și numele copilului

În câte luni este însărcinată Vlăduța Lupău, de fapt. Primele declarații despre sexul și numele copilului
Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. Este gravidă

Astăzi a fost zi plină la emisiunea lui Cătălin Măruță. Printre invitații zilei a fost și Vlăduța Lupău, care în cursul acestei dimineți, cu câteva ore înainte de apariția în platoul PRO TV, anunța pe rețelele de socializare că este gravidă. În discuția din emisiune cu Măruță, vedeta a recunoscut că se simte bine și că, contrar a ceea ce se spune, nu are grețuri sau pofte, doar se rotunjește.

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. Este gravidă

În cursul acestei dimineți, fanii solistei au fost în culmea fericirii atunci când au citit pe rețelele de socializare mesajul scris de Vlăduța Lupău, mesaj în care anunța că va deveni în curând mămică. Textul scris de vedetă este însoțit și de  câteva poze în care Vlăduța Lupău apare pentru prima dată cu burtică, destul de măricică:

,Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 …azi de BUNA VESTIRE, Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅.

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic!

(O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!) Ce mai vreau să știi…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! 🤍”, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

„Nu mă mai încap hainele”

Astăzi a fost și este, în continuare, o zi mare pentru Vlăduța Lupău. După anunțul de azi-dimineață, fanii au putut-o urmări pe tânăra solistă de muzică populară și în platoul emisiunii „La Măruță”, de la ora 15:00. Cătălin Măruță, gazda emisiunii, a vrut să afle mai multe detalii despre noua postură în care se găsește acum Vlăduța Lupău, iar vedeta i-a spus, mai în glumă mai în serios: „Nu am grețuri sau pofte, doar mă rotunjesc. Nu mă mai încap hainele.”

„În sfârșit, trebuie să recunosc acum. Greta a fost printre primii 3-5 oameni care a aflat, chiar înaintea mamei mele. Sunt cam la jumătate, în 5 luni. Am ales această zi ca să le spun tuturor de această mare binecuvântare deoarece e Buna Vestire

Nu o să spun momentan sexul, dar Andra știe deja. Când voi dezvălui sexul, voi spune și numele ales. Nu am grețuri sau pofte, doar mă rotunjesc. Nu mă mai încap hainele. Mi-a plăcut mai mult, la început, supa de găluște”, a mărturisit Vlăduța Lupău pentru PRO TV.

Vlăduța Lupău va avea un băiat

În cadrul altei emisiuni TV, mama cântăreței a dat-o de gol pe artistă. Fără să își dea seama, aceasta a divulgat sexul viitorului copil al Vlăduței Lupău.

”Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită. Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei. Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a dezvăluit mama Vlăduței Lupău, Mărioara Lupău, în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV.

Fericita mămică mai are de așteptat aproximativ 4 luni până își va ține bebelușul în brațe, dar până atunci Vlăduța Lupău are și alte planuri, cel puțin artistice, ulterior focusându-și atenția asupra viitorului ei copilaș.