09 mart. 2022 | 21:46

Previziunea tristă a Lidiei Fecioru. Ce probleme grave vom avea în următorii doi ani

News
Previziunea tristă a Lidiei Fecioru. Ce probleme grave vom avea în următorii doi ani
Previziunea trista a Lidiei Fecioru. Ce probleme grave vom avea in urmatorii doi ani

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Cea care știe mereu ce ne rezervă astrele are o poveste de viață impreisonantă. Recent, vedeta de la Antena 3 a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a făcut câteva previziuni triste.

Ce previziuni a făcut Lidia Fecioru pentru următorii ani

Recent, Lidia Fecioru a fost invitată în emisiunea ”În Oglindă”, moderată de jurnalistul Mihai Ghiță. Celebra bioenergoterapeută a făcut previziuni sumbre pentru anul 2022, susținând că există oameni care vor atrage energii negative asupra planetei noastre.

Specialista de la Antena 3 susține faptul că negativul a luat amploare iar haosul va fi la ordinea zilei, totul fiind cauzat de răutatea oamenilor.

„Pe mine mă ia groaza de anul ăsta, dacă te interesează. Mă dezamăgesc de la o zi la alta, că viața noastră devine destul de complicată, că haosul care a apărut în lume…e ca și cum ai avea un lichean mare, plin cu piftie și se clatină cum se clatină piftia aia, mai moale așa.

Exact așa se clatină Universul ăsta. Tot ce ține de partea negativă a oamenilor, pentru că negativul a luat amploare, are influența foarte mare asupra Terrei, în sine.

De aici ne întrebăm de ce apar foarte multe cataclisme acum în perioada asta de un an, doi, trei…tsunami, foc nu știu unde…energia Pământului este perturbată de energia pe care o creează oamenii.”, a spus Lidia Fecioru, în emisiunea „În Oglindă”.

„Nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile…”

Cuvintele Lidiei Fecioru i-au asigurat pe internauți că nu va fi război în România, deși există o masă de energie negativă care ar pluti deasupra țării noastre.

„Au o influență asupra Terrei…energia pe care o creează oamenii, în loc să creeze pace, echilibru, noi creăm foarte multă energie negativă.

O să fie pace, război nu va fi, nu vom avea război, dar chestia asta cu chinurile…nu văd foarte bine treaba asta, mai ales în România, chestia asta cu supraviețuirea.

Pe mine mă deranjează chestia asta, pentru că eu vreau să-mi cresc nepoții într-o țară frumoasă, liniștită, superbă.

Poate că reușim undeva peste doi ani să echilibrăm lucrurile. Doi ani ne va fi greu. Undeva peste vreo doi ani cât de cât se vor echilibra lucrurile. Până atunci e haos, și economic și energetic și cum vreți voi.

Toată lumea mă întreabă de ce nu plec. Mie îmi place țara, țara e minunată, trebuie să se schimbe oamenii. Noi trebuie să ne schimbăm, ca să se schimbe lucrurile”, a completat celebrul bioenergoterapeut la Kanal D.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai mari bioenergoterapeuți din România. Specialistul împărtășește din înțelepciunea și cunoștiințele sale în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Parteneri
Ce trebuie să ai în buzunar de Sfântul Dumitru pentru a avea noroc în viață
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Răspunsul Turciei în Siria și Irak, după atacul terorist de lângă Ankara
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
A explodat prețul la un banal aliment. E nelipsit de pe masa românilor
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Se dă ceasul înapoi. România trece la ora de iarnă. Ce obligație au românii
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
ȘANSA RĂMÎNIEI de intrare în SCHENGEN. Declarația lui PREDOIU
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro