09 mart. 2022 | 19:40

Ce mesaj a primit Irinel Columbeanu din partea Monicăi Gabor, după ce a ieșit din spital

Monden
Ce mesaj a primit Irinel Columbeanu din partea Monicăi Gabor, după ce a ieșit din spital

Irinel Columbeanu a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un atac cerebral vascular și a fost operat de urgență la spital. Fostul milionar a primit mesaje emoționante din partea Monicăi Gabor și a fiicei lor Irinuca. Cum se simte acum fostul afacerist de la Isvorani.

Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a făcut AVC

Irinel Columbeanu a suferit un atac vascular cerebral, acum mai bine de o săptămână. Fostul milionar de la Isvorani a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost operat de cei mai buni specialiști.

„Mă simt destul de în formă, tocmai plănuiam o continuare a proiectului cu cartea, într-un mod destul de original, care sper să demareze de mâine. Mă simt mult mai bine acum, m-am pus pe picioare destul de repede.

Medicul mi-a recomandat să nu mănânc grăsimi, să nu fumez, să am grijă de sănătate așa cum trebuie.”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Irinel Columbeanu se simte mult mai bine și trebuie să respecte întocmai indicațiile medicilor. Vedeta s-a apucat de gătit, își pregătește zilnic mâncarea, deoarece urmează un regim alimentar recomandat de către specialiști.

Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor, după ce fostul afacerist s-a externat din spital

După ce doctorii l-au liniștit și asigurat că se află înafara oricărui pericol, Irinel Columbeanu a mărturisit ce mesaj frumos a primit din partea fostei sale soții, Monica Gabor.

Omul de afaceri a mărturisit ce urare emoționantă i-a făcut fiicei sale Irinuca, cu ocazia sărbătorii de 8 Martie. Mai mult de atât, Irinel i-a trimis fostului topmodel un exemplar al cărții sale „Apofenia”, al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”.

„Am vorbit cu Monica și Irina, le-am trimis cea de-a doua carte prin curier, ar trebui să ajungă fix de 8 martie în Malibu, la amândouă și abia aștept să îmi spună impresia lor.

S-au îngrijorat puțin când au aflat ce am pățit, dar mi-au urat sănătate, să am grijă de mine. Le-am urat și eu asemenea și la mulți ani de ziua de 8 martie.”, a completat controversatul afacerist, pentru sursa citată.

Fostul milionar a mai suferit un alt AVC acum mai bine de 40 de ani, în 1981. Acum, fostu soț al Monicăi Gabor se simte mult mai bine și este înafara oricărui pericol. Cu toate acestea, Iri trebuie să urmeze cu sfințenie sfaturile medicilor.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
VIDEO Cum arată averea confiscată din bagajul „pensionarului” Adriean Videanu. Imagini cu bijuteriile de 650.000 de euro
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Obligatoriu pentru cei care au casă la curte. TAXA care trebuie neapărat plătită
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro