Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Afaceristul va fi operat de urgență luni. Detalii EXCLUSIVE

Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Afaceristul va fi operat de urgență luni. Detalii EXCLUSIVE
Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Afaceristul va fi operat de urgenta luni. Detalii EXCLUSIVE

Irinel Columbeanu trece prin momente extrem de grele. Omul de afaceri a suferit un accident vascular cerebral (AVC) și a fost transportat de urgență la spital. Fostul soț al Monicăi Gabor se află acum sub atenta supraveghere a medicilor. Avem informații în exclusivitate!

Irinel Columbeanu a fost internat de urgență, după ce a suferit un AVC

Veștile nu sunt deloc bune în ceea ce-l privește pe fostul milionar de la Izvorani. În ultimii ani, Irinel Columbeanu a avut parte numai de necazuri. A falimnetat, și-a pierdut toate bunurile de lux pentru care era recunoscut în tot Bucureștiul, iar  toate acestea au culminat cu un AVC. Este al doilea accident cerebral după cel din 2008.

Irinel Columbeanu a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde este îngrijit de medici. Din fericire, însă, afaceristul se simte bine. Poate vorbi și se poate deplasa.

Evenimentul nefericit s-a întâmplat după lansarea celui de-al doilea volum al trilogiei „Istoriile unui vehement”, care a avut loc pe 16 februarie. Jurnaliștii playtech.ro au stat de vorbă cu omul de afaceri. Acesta le-a dezvăluit că din cauza pandemiei de coronavirus, nu poate primi pe nimeni în vizită la el, însă comunică în permanență cu fiica sa, Irina, la telefon.

Sunt bine, mai bine. După lansarea din februarie… Probabil (n.r. s-a stresat). Am mai avut un AVC în 2008. Nu știu când mă externează, probabil se va întâmpla în curând. Sunt la dr. Petrescu, am și CT făcut. Nu știu cât de repede mi-am revenit. Nu mă poate vizita nimeni din cauza covid-19.

Acum sunt pe salon. M-a luat salvarea de acasă. Irina știe, am vorbit cu ea, cum vorbesc eu.

Veștile proaste nu se sfârștesc însă aici. Irinel Columbeanu va fi supus unei intervenții chirurgicale luni. Din cauza colesterolului crescut, fostul milionar de la Izvornai s-a pomenit cu boala carotidiană, afecțiune care i-ar fi cauzat și accidentul vascular cerebral.

Luni am operație de curățare a carotidei – depunere de colesterol și montare de stent.

Irinel Columbeanu nu a invitat-o pe fiica sa la lansarea de carte

În urmă cu mai bine de o săptămână, Irinel Columbeanu a lansat cartea „Apofenia”, al doilea volum din trilogia „Istoria unui vehement”. În carte sunt surprinse momente savuroase și intime petrecute alături de fosta doamnă de la Izvorani. De asemenea, fostul milionar a surprins și alte clipe în care s-a iubit cu nenumărate femei bine cunoscute showbiz-ului românesc.

La eveniment i-au fost alături mai multe persoane dragi, însă a lipsit cea mai importantă ființă pentru el, fiica sa. Afaceristul nu a dorit să o invite la lansarea cărții sale și a explicat și care a fost motivul.

Invitația am lansat-o doar către Monica. Irinei nu i-am lansat nicio invitație, că nu vreau să o tulbur de la școală. M-am uitat pe calendarul lor și în această săptămână are școală. Deci dacă aș fi insistat să vină, nu cred că aș fi făcut bine ca părinte”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru wowbiz.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe