25 feb. 2022 | 22:30

Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Afaceristul va fi operat de urgență luni. Detalii EXCLUSIVE

Monden
Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Afaceristul va fi operat de urgență luni. Detalii EXCLUSIVE
Irinel Columbeanu a suferit un AVC. Afaceristul va fi operat de urgenta luni. Detalii EXCLUSIVE

Irinel Columbeanu trece prin momente extrem de grele. Omul de afaceri a suferit un accident vascular cerebral (AVC) și a fost transportat de urgență la spital. Fostul soț al Monicăi Gabor se află acum sub atenta supraveghere a medicilor. Avem informații în exclusivitate!

Irinel Columbeanu a fost internat de urgență, după ce a suferit un AVC

Veștile nu sunt deloc bune în ceea ce-l privește pe fostul milionar de la Izvorani. În ultimii ani, Irinel Columbeanu a avut parte numai de necazuri. A falimnetat, și-a pierdut toate bunurile de lux pentru care era recunoscut în tot Bucureștiul, iar  toate acestea au culminat cu un AVC. Este al doilea accident cerebral după cel din 2008.

Irinel Columbeanu a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, acolo unde este îngrijit de medici. Din fericire, însă, afaceristul se simte bine. Poate vorbi și se poate deplasa.

Evenimentul nefericit s-a întâmplat după lansarea celui de-al doilea volum al trilogiei „Istoriile unui vehement”, care a avut loc pe 16 februarie. Jurnaliștii playtech.ro au stat de vorbă cu omul de afaceri. Acesta le-a dezvăluit că din cauza pandemiei de coronavirus, nu poate primi pe nimeni în vizită la el, însă comunică în permanență cu fiica sa, Irina, la telefon.

Sunt bine, mai bine. După lansarea din februarie… Probabil (n.r. s-a stresat). Am mai avut un AVC în 2008. Nu știu când mă externează, probabil se va întâmpla în curând. Sunt la dr. Petrescu, am și CT făcut. Nu știu cât de repede mi-am revenit. Nu mă poate vizita nimeni din cauza covid-19.

Acum sunt pe salon. M-a luat salvarea de acasă. Irina știe, am vorbit cu ea, cum vorbesc eu.

Veștile proaste nu se sfârștesc însă aici. Irinel Columbeanu va fi supus unei intervenții chirurgicale luni. Din cauza colesterolului crescut, fostul milionar de la Izvornai s-a pomenit cu boala carotidiană, afecțiune care i-ar fi cauzat și accidentul vascular cerebral.

Luni am operație de curățare a carotidei – depunere de colesterol și montare de stent.

Irinel Columbeanu nu a invitat-o pe fiica sa la lansarea de carte

În urmă cu mai bine de o săptămână, Irinel Columbeanu a lansat cartea „Apofenia”, al doilea volum din trilogia „Istoria unui vehement”. În carte sunt surprinse momente savuroase și intime petrecute alături de fosta doamnă de la Izvorani. De asemenea, fostul milionar a surprins și alte clipe în care s-a iubit cu nenumărate femei bine cunoscute showbiz-ului românesc.

La eveniment i-au fost alături mai multe persoane dragi, însă a lipsit cea mai importantă ființă pentru el, fiica sa. Afaceristul nu a dorit să o invite la lansarea cărții sale și a explicat și care a fost motivul.

Invitația am lansat-o doar către Monica. Irinei nu i-am lansat nicio invitație, că nu vreau să o tulbur de la școală. M-am uitat pe calendarul lor și în această săptămână are școală. Deci dacă aș fi insistat să vină, nu cred că aș fi făcut bine ca părinte”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru wowbiz.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro