04 mart. 2022 | 10:23

Motivul pentru care tenișii au două găuri mici în lateral. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Diverse
Motivul pentru care tenișii au două găuri mici în lateral. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta
La ce folosesc cele doua gauri in lateral ale tenisilor

Te-ai întrebat, vreodată, de ce tenișii tăi au două găurele în lateral? Ei bine, explicația este extrem de simplă. Care este reala întrebuințare a găurilor ștanțate pe pantofii sport. Mulți au crezut că cele două mici cavități sunt acolo pentru a permite aerului să circule, dar adevărul este altul.

De ce au tenișii două găurele în lateral

Poate nu ai observat până acum, dar cei mai mulți pantofi sport au două găurele ștanțate în lateral, iar explicația pentru adevărata lor întrebuințare te va impresiona.

Dacă te gândești că cele două cavități există pentru ca piciorul să fie aerisit, iar aerului îi este permis să circule în voie, ei bine, acesta nu este motivul pentru care tenișii tăi favoriți sau perechea aceea de adidași pe care ai pus ochii de câteva zile au găuri în lateral.

Motivul nu este nici estetic, nici pentru ventilatie. Adevărul este că adidașii au două mici scobituri pentru a te ajuta cu eterna problemă privind legatul șireturilor tenișilor.

Tot ce trebuie să faci este să scoți șireturile din ultimele două orificii de pe partea frontală a pantofului, precum și din cele două de mai jos.

În continuare, vei introduce șiretul drept prin interiorul pantofului sport în gaura laterală de jos, trăgându-l înapoi în pantof, prin gaura laterală superioară. La final, trebuie să scoți șiretul prin găurile frontale în mod normal.

Trucul genial prin care nu te mai bat pantofii preferați

Și, dacă tot suntem la capitolul încălțăminte, domnișoarele care adoră să meargă pe tocuri au găsit un truc genial pentru ca pantofii tăi, eleganți sau sport, să nu te mai bată.

Nu există nimic mai neplăcut pentru o femeie decât momentul în care simte că perechea favorită de pantofi o strânge. Ei bine, internauții au găsit o soluție care te va ajuta să scapi de această problemă, în doar trei pași simpli.

Trucul genial ca pantofii să nu te mai bată. În primul rând, pantofii din piele naturală se mai lasă, așa că nu te speria dacă simți că încălțămintea te strânge la doar 20 de minute după ce ai cumpărat-o din magazin.

De asemenea, un prim truc pe care l-ai putea încerca este să încalți pantofii cu o pereche groasă de șosete în picioare, după care îi vei usca folosind feonul, preț de câteva zeci de minute.

Fashionistele mai folosesc un alt truc genial prin care ung cu cremă de mâini spatele pantofului, pentru ca piciorul tău să nu facă bășici. Dacă nici această metodă nu funcționează, internauții recomandă să pui pantofii la congelator câteva ore.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Delia Budeanu a murit cu un mare regret. Dorința pe care nu și-a împlinit-o: „N-a vrut”
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Ce trebuie să ai obligatoriu în mașină. Altfel iei amendă mare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Interzis în UE din 15 februarie 2025. S-a dat ordin României. Nimeni nu mai vinde
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
Pensii 2025. Ministerul Muncii anunță cine sunt românii care NU vor primi bani în plus
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce studii are Nicolai Tand de la Asia Express sezonul 7. Motivul pentru care s-a lăsat de școală la o vârstă fragedă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro