27 feb. 2022 | 09:16

Hackerii Anonymous, avertisment pentru Rusia după ce au interceptat comunicațiile militare ale soldaților

News
Hackerii Anonymous, avertisment pentru Rusia după ce au interceptat comunicațiile militare ale soldaților
Hackerii Anonymous, avertisment pentru Rusia in razboiul cu Ucraina

Vești incredibile în a patra zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Organizația Anonymous a trimis un avertisment sumbru către Vladimir Putin, după ce membrii au interceptat comunicațiile militare ale soldaților din Rusia. Hackerii le-au declarat război cibernetic rușilor și le cer acestora să-și retragă armata din Ucraina.

Hackerii Anonymous îi amenință pe ruși

Hackerii din organizația Anonymous le-au transmis un mesaj tranșant militarilor ruși, pe pagina lor de oficială de Twitter. Aceștia avertizează Rusia că au interceptat comunicațiile soldaților ruși.

Mai mult de atât, hackerii i-au cerut lui Vladimir Putin să-și retragă, deîndată, armata din Ucraina. În caz contrar, experții în informatică vor realiza atacuri cibernetice asupra celor mai importante site-uri ale guvernului rus și instituțiilor de top din Moscova.

„Grupul Anonymous este în stare de război cibernetic împotriva guvernului rus.”, au anunţat hackerii pe contul lor de Twitter.

Anonymous a spart principalele site-uri și televiziuni ale guvernului din Rusia

Războiul cibernetic împotriva Rusiei a început, după ce hackerii Anonymous au spart site-ul RT.com și toate televiziunile din Kremlin ce aparțin guvernului, pentru a le arăta rușilor adevărul din spatele știrilor pe care oficialii de la Moscova le-au prezentat cetățenilor lor.

Reprezentanții RT.com au confirmat atacul, după ce au declarat că unele site-uri au fost fie încetinite, fie blocate, fie offline pentru perioade îndelungate de timp.

Hackerii Anonymous au avut ca principală țintă site-ul RT.com, după ce au observat faptul că știrile privind războiul cu Ucraina erau prezentate dintr-o manieră pro-Rusia, fără să relateze situația așa cum se petrece în realitate.

Pe contul de Twitter al organizației, cei de la Anonymous au postat diferite informații legate de planurile armatei rusești, iar, recent, au anunțat că au doborât site-ul oficial al Ministerului Apărării din Rusia.