23 feb. 2022 | 12:11

Ce a pățit Codin Maticiuc într-un magazin Kaufland din București. Nu i-a venit să creadă ce a făcut un client

Monden
Ce a pățit Codin Maticiuc într-un magazin Kaufland din București. Nu i-a venit să creadă ce a făcut un client
A povestit totul pe internet

Codin Maticiuc a povestit pe internet în ce postură s-a aflat, la un moment dat, cu un livrator din București. Vedeta a spus că acela a fost momentul care l-a împins ca în 2022 să renoveze secția de pediatrie de la mai multe spitale. El a povestit cum cum a fost profund impresionat de un curier.

Codin Maticiuc, impresionat de un livrator

Codin Maticiuc a fost impresionat de un livrator Tazz. Cunoscutul influencer a povestit cum un bărbat a dat dovadă de o generozitate ieșită din comun.

Maticiuc era într-un supermarket din București când a fost abordat de livrator. El avea un eveniment cu Kaufland, iar un bărbat l-a tras deoparte și l-a felicitat pentru ce face. 

A scos 152 de lei, toți banii pe care îi avea la el ca să îi doneze pentru renovarea spitalelor.

“152 de lei

Sunt zile și întâmplări în viața mea care trebuie povestite. Așa este și cea de ieri. Pe scurt: eram în Kaufland pe Barbu Văcărescu, aveam o acțiune de făcut cu ei. (…) Mă aflam printre rafturi (…) când s-a apropiat de mine un domn.

 – Vino puțin! m-a strigat el.

M-am dus. Din cauza măștii, nu-ți mai dai seama foarte bine de trăsăturile sau vârsta unui om dar eu zic ca nu era foarte tânăr (niște par grizonant se zarea de sub șapca întoarsă șmecherește).

Îmbrăcat sport, mai înalt decât mine (acum că am scris îmi dau seama că ăsta e un detaliu valabil pentru toată planeta), mi-a strâns mâna și mi-a șoptit.

  – Băi, am cinci copii acasă dar tare sunt mândru de ce faci. Ia aici…

Omul a băgat mâna în buzunar și a scos un mic teanc de bancnote (părea a fi tot ce are la el) și mi le-a pus în mână. Am simțit că intru în pământ de rușine.

L-am rugat să nu facă asta, să îi pună în contul fundației, am strigat la Ioana să vină să îi ia datele pentru contract și chitanță.

  – Lasă, lasă, știi tu ce sa faci cu ei. (…)”, a povestit Codin Maticiuc, pe o rețea socială.

Ce mesaj i-a transmis livratorului

Vedeta a ținut să îi transmită un mesaj livratorului, căruia i-a mulțumit pentru donație și cu ajutorul căruia a reușit să renoveze secția de nefrologie pedriatică.

“Domnule de la Tazz,

Sunteți motivul pentru care fac ce fac și vă promit că-mi voi aminti de dumneavoastră când o să-mi fie greu și o să vreau să renunț.

O sa fiți alături de doamna cu balonul din Brașov și domnișoara cu biscuitele de Starbucks din Vitan, îngerii cauzelor pe care le reprezint.

Pentru dumneavoastră, renovez nefrologia pediatrică anul acesta. Nimeni nu mă poate opri dacă vă am alături. Jignirile unora vor fi doar glume pentru mine de astăzi, acuzele altora mă vor lăsa rece.

Vă mulțumesc, domnule de la Tazz, astăzi nu ați donat 152 de lei, astăzi mi-ați pus mie benzină să mă țină tot anul încât să renovez de un milion”, a încheiat omul de afaceri.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Răzvan Fodor și Irina, vacanță de coșmar. Mulți români au mai pățit asta
EVZ.ro
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Spynews
Amendă de 3.300 de lei. Este obligatoriu să le ai montate pe mașină. Legea e lege!
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Mediaflux
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro