14 feb. 2022 | 16:05

Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2022. Zodiile care vor fi foarte norocoase

Horoscop
Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2022. Zodiile care vor fi foarte norocoase
Horoscop de Ziua Indragostitilor 2022

Februarie este considerată luna iubirii, iar îndrăgostiții de toate vârstele sărbătoresc Valentine’s Day și Dragobetele. Astrele sunt de părere că, în 2022, unii nativi își vor găsi jumătatea în această perioadă magică. Cine sunt reprezentanții horoscopului european care se vor bucura de un adevărat răsfăț.

Ce zodii vor avea noroc în dragoste de Ziua Îndrăgostiților în 2o22

Dragostea plutește în aer, iar luna iubirii le aduce celor trei zodii multe satisfacții pe plan sentimental. În timp ce unii își vor întâlni jumătatea chiar de Valentine’s Day și vor petrece clipe de neuitat alături de persoana iubită, alții vor fi singuri la jumătatea lui Făurar, dar de Dragobete vor celebra în doi.

Leu

Vești bune pentru nativii din zodia Leu. În 2022, dragostea le va bate la ușă reprezentanților zodiei de foc. De Ziua Îndrăgostiților, nativii din Leu vor fi extrem de binedispuși și se vor bucura de compania partenerilor de viață.

Astrele sunt de partea nativilor din zodia Leu, pe care-i sfătuiesc să trăiască momentul și să-și dea frâu liber sentimentelor. Nativii din zodia Leu au avut probleme în dragoste, dar acestea se vor încheia în următoarele zile.

Vărsător

Nativii din Vărsător se vor bucura de multă iubire în luna lui Făurar. Unii dintre nativi devin părinți, în timp ce alții își vor întâlni marea iubire, deși aceasta ar putea apărea într-un moment complet neașteptat.

Pentru nativii care sunt singuri, luna februarie a anului 2022 va aduce șansa de a cunoaște oameni noi, printre care se vor regăsi și potențiali parteneri amoroși.

Deși unii reprezentanți ai acestei zodii de aer vor petrece Ziua Îndrăgostiților singuri, de Dragobete lucrurie se îmbunătățesc.

Pești

Boemii zodiacului european nu puteau lipsi din acest clasament. Nativii din zodia Pești se vor bucura de cea mai frumoasă zi pe 14 februarie, alături de partenerul de viață.

Romantici incurabili, acești reprezentanți ai zodiei de apă le oferă multă iubire și bunăstare partenerilor de viață. Sunt loiali și iubesc cu patimă, motiv pentru care sunt extrem de invidiați de celelalte semne zodiacale.

Alături de partenerul de viață, nativul din Pești va cunoaște sentimente de curaj, putere și bucurie. În 2022, nativul din zodia Pești își va depăși limitele și va duce relația la nivelul următor. Se anunță multe nunți și botezuri în viitorul lor.

Digisport.ro
Capitol închis! Radu Drăgușin și-a decis viitorul, după ce a rămas pe bancă a 6-a oară la Tottenham
Stirile PROTV
Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile în care Anna Lesko a arătat aproape TOT! Vedeta i-a FASCINAT pe bărbați cu formele sale!
EVZ.ro
Elon Musk dă 1 milion de dolari pe zi până la alegeri. Loterie pentru semnarea unei petiții anti-woke
Spynews.ro
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
PRO TV
Cheryl Cole, în agonie după moartea lui Liam Payne. Declarații zguduitoare: ”Fiul meu nu o să-și mai vadă tatăl niciodată”
Adevarul
Scandal la o secție de votare din Anglia. Moldovenii au sărit pe fugarul Veaceslav Platon, iubitul candidatei Natalia Morari: ,,Iuda.Tu ai trădat poporul tău”
BZI.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Viva.ro
Incredibil, cum a reacționat Dana Budeanu când a aflat că fosta ei soacră, Delia Budeanu, A MURIT. Nimeni nu a știu ce relație au avut, dar acum s-a înțeles tot!
Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Bendeac, mesaj cu tâlc pentru Theo Rose, după nuntă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Putin a dat ordin. Decizia istorică a Rusiei: Reducerea și distrugerea populației!
Capital.ro
A murit Delia Budeanu. Unde va fi înmormântată și unde i se poate aduce un ultim omagiu. Imagini rare cu una dintre cele mai frumoase crainice TVR
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro