10 feb. 2022 | 13:36

Angelina Jolie, în lacrimi. Celebra actriță de la Hollywood nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre acest subiect

Monden
Angelina Jolie, în lacrimi. Celebra actriță de la Hollywood nu și-a mai putut stăpâni lacrimile când a vorbit despre acest subiect
Joe Biden a rezonat cu ea

Actrița de la Hollywood Angelia Jolie a vizitat miercuri Capitoliul, pentru a ajuta un grup bipartizan de senatori să reînnoiască Legea privind violența împotriva femeilor pentru a controla abuzurile domestice din țară. Actrița premiată, care a fost însoțită de fiica sa Zahara Jolie-Pitt, s-a emoționat în timpul conferinței de presă, exprimându-și sprijinul față de victimele abuzurilor domestice – femei și copii.

Angelina Jolie, discurs emoționant la Capitoliu

Vocea actriței a început să tremure în timp ce recunoștea victimele „pentru care această legislație vine prea târziu” în discursul său din Washington D.C.

„Stând aici, în centrul puterii națiunii noastre, nu mă pot gândi decât la toți cei care au fost făcuți să se simtă neputincioși de către agresorii lor, de către un sistem care nu a reușit să îi protejeze”, a spus actrița în vârstă de 46 de ani.

„Când există tăcere din partea unui Congres prea ocupat pentru a reînnoi Legea privind violența împotriva femeilor pentru un deceniu, se întărește acest sentiment de inutilitate.

Te gândești: ‘Cred că abuzatorul meu are dreptate. Cred că nu valorez prea mult’.

De aceea, adoptarea acestei legi este unul dintre cele mai importante voturi pe care senatorii americani le vor da în acest an”, a declarat vedeta, conform abcnews.

Înțelegere între republicani și democrați pe proiectul de lege

Senatorii republicani Joni Ernst și Lisa Murkowski și democrații Dick Durbin și Dianne Feinstein au emis un comunicat de presă comun prin care au confirmat că au ajuns la un acord de „compromis” pentru a pune în mișcare proiectul de lege.

Biden a declarat într-un comunicat că este „recunoscător că acest proiect de lege bipartizan critic avansează și a declarat că așteaptă cu nerăbdare ca Congresul „să mi-l livreze pe birou fără întârziere”.

Legea privind violența împotriva femeilor (Violence Against Women Act) a expirat la sfârșitul anului 2018, iar președintele american Joe Biden, care a sponsorizat inițial legea în calitate de senator în 1994, a făcut campanie pentru reînnoirea acesteia.

Între timp, înainte de discursul său, Jolie, care a fost numită trimis special pentru UNHCR, a împărtășit, de asemenea, o postare pe Instagram și a scris:

„Îndreptându-mă spre introducerea de către Senat a Legii de reautorizare a legii privind violența împotriva femeilor, sunt recunoscătoare și umilă să mă alătur avocaților și legislatorilor dedicați.

De asemenea, mă bucur să împărtășesc această susținere cu Zahara – și pentru că prezența ei mi-a calmat emoțiile înainte de conferința de presă de astăzi”, a spus Angelina Jolie.

 

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Telefoanele mobile nu trebuie folosite niciodată în anumite locuri, este periculos
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să faci ouă poșate în doar 60 de secunde? Nu ai nevoie nici de tigaie și nici de oțet 
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Obligatoriu pentru românii care au casă prin credit ipotecar. Riscă să primească amendă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro