01 feb. 2022 | 09:05

De ce nu s-au votat femei la Consiliul de nominalizare de la Survivor 2022. Explicația lui Dan Pavel

Monden
De ce nu s-au votat femei la Consiliul de nominalizare de la Survivor 2022. Explicația lui Dan Pavel
De ce nu s-au votat femei la Consiliul de nominalizare Survivor 2022

TJ Miles, Robert Niță și Radu Itu sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare la Survivor România 2022. Vloggerul a fost nominalizat de către Elena Chiriac, iar Radu Itu de către luptătorul Zmărăndescu, după ce cei doi sportivi au câștigat colanul de imunitate. De ce nu au intrat fetele la vot, în această săptămână la Survivor România 2022.

De ce nu s-au putut vota Faimoasele la consiliul de nominalizare Survivor România

O nouă lovitură pentru Faimoșii de la Survivor România 2022. Concurenții din echipa roșie au pierdut, din nou, jocul pentru imunitate colectivă în fața rivalilor de la Războinici. În consecință, vedetele au avut de-a face cu un consiliu de nominalizare neplăcut.

Pentru prima dată în cadrul acestui sezon de Survivor România, participanții s-au confruntat cu o situație inedită. Pentru că diferența dintre fete și băieți în echipa Faimoșilor este de 3, Elena Chiriac, Otilia Bilionera și Laura Giurcanu nu au intrat la votul pentru nominalizare.

„Avem o consecință directă a jocului de imunitate pierdut astăzi de Faimoși. Mergem mai departe într-un joc de imunități individuale. Vom găsi acolo un băiat și o fată care vor primi câte un colan de imunitate. Trebuie, însă, să facem o precizare.

În viitorul consiliu, cel de nominalizare, pentru că la Faimoși diferența fete și băieți este de 3, iată că sunt 6 băieți și 3 fete, în acest punct, băieții nu vor putea nominaliza fete, ele devenind imune în această etapă a Survivor România.”, a declarat Daniel Pavel, după ce Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate colectivă din data de luni, 31 ianuarie.

Reacția lui TJ Miles, când a fost nominalizat de Elena Chiriac

Nominalizări surpriză la Survivor România 2022. Cu toate acestea, Elena Chiriac, câștigătoarea colanului de imunitate individuală, a avut drept de vot, propunându-l pe TJ Miles. Sportiva și-a argumentat decizia, spunând că este o strategie la mijloc.

Concurenta de 19 ani l-ar fi trimis pe vlogger la nominalizare, cu Radu Itu și Robert Niță, pentru a avea un avantaj, fiind convinsă că telespectatorii îl vor vota. TJ Miles a declarat că înțelege votul Elenei Chiriac de la Survivor România și, oarecum, se aștepta la acest lucru din partea sportivei.

„Mă așteptam din partea ei, mi se pare logic și cred ca strategia o să meargă, nu îmi fac griji și nici nu o să îi rog pe cei de acasă să mă voteze căci cei de acasă știu mai bine ce alegeri sa facă.”, a declarat Faimosul propus spre nominalizare.

Radu Itu a fost propus de către Cătălin Zmărăndescu, al doilea deținător al colanului de imunitate individuală, în timp ce Robert Niță a fost votat în unanimitate de către ceilalți coechipieri ai săi, fotbalistul fiind accidentat, motiv pentru care nu mai poate evolua pe trasee.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Maioneza fără ouă. E ieftină și delicioasă
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Oana Pellea o face praf pe Alina Ceușan: Câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro